Produktinformation

Uldbolde til tørretumblere understøtter en mere ensartet tørreproces, der reducerer folder i tøj med op til 30% og samtidig løsner de tøjet. Uldboldene er en naturlig og bæredygtig måde at understøtte tørreprocessen ved at forbedre ensartetheden i tørringen og reducere folder på tøjet. Indeholder 4 stk.

Fordele

Reducerer folder i tøjet med op til 30%

Uldbolde til tørretumblere understøtter en mere ensartet tørreproces, der reducerer folder i tøjet med op til 30% samtidig med at de løsner tøjet.

Nyd at der er færre folder i tøjet, og dermed mindre strygning

Brug af vores uldbolde i tørretumbleren understøtter en mere jævn tørring og reducerer rynker og folder med op til 30%, hvilket reducerer behovet for at stryge

*Gennemsnitlig reduktion i henhold til intern testprotokol (resultater i området fra 16% til 47%). De opnåede resultater kan være forskellige og afhænger af hvilke forhold, brugeren har valgt at tørre under.

Hjælp din tørretumbler med at tørre tøjet mere jævnt

Vores uldbolde til tørretumblere forbedrer den måde, som varm luft cirkulerer rundt om dit tøj på, så det tørres mere jævnt.

Sæt med 4 uldbolde til tørretumblere

Sæt med 4 uldbolde til tørretumblere er et letanvendeligt tilbehør, som understøtter tørreevnen. Fremstillet af uld fra New Zealand

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone