Produktinformation

Den nemme måde at give dig selv mere plads i vaskerummet. At stable din vaskemaskine og tørretumbler er en fantastisk måde at spare plads på. Sammenbygningssættet giver dig flere muligheder til opbevaring, opgaver eller andre formål, og får dit vaskerum til at føles mere rummeligt.

Fordele

Den nemme måde at give dig selv mere plads i vaskerummet

At stable din vaskemaskine og tørretumbler er en fantastisk måde at spare plads på. Sammenbygningssættet giver dig flere muligheder til opbevaring, opgaver eller andre formål og får dit vaskerum til at føles mere rummeligt.

Sammenbygningssæt med udtrækshylde i gennemtænkt design

At stable din vaskemaskine og tørretumbler er en fantastisk måde at få dit vaskerum til at føles mere rummeligt. Sammenbygningssættet giver dig en stabil måde at stable din tørretumbler oven på din vaskemaskine, hvilket giver dig flere muligheder for at sortere eller folde dit vasketøj.

Sammenbygningssæt til Electrolux frontbetjente vaskemaskiner og tørretumblere.

Det alsidige sammenbygningssæt er kompatibelt med alle Electrolux frontbetjente vaskemaskiner og tørretumblere med en dybde på 52 til 67 cm.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone