Produktinformation

Damp og opfrisk tøj med et strejf af grøn te og citrus. Ingen grund til at tage tøjet igennem et fuldt vaskeprogram, når det eneste, de behøver, er en hurtig opfriskning. Brug dampduft med dampprogrammet og nyd frisk tøj med en blid duft af grøn te og citrus.

Fordele

Electrolux - Steam Fragrance - E2WASF00

Damp og opfrisk tøj med et strejf af grøn te og citrus.

Ingen grund til at tage tøjet igennem et fuldt vaskeprogram, når det eneste, de behøver, er en hurtig opfriskning. Brug dampduft med dampprogrammet og nyd frisk tøj med en blid duft af grøn te og citrus.

Electrolux - Steam Fragrance - E2WASF00

Damp i stedet for vask og spar op til 96% vand.*

Brug kun 2 l vand pr. program, når du damper i stedet for at vaske. Og nyd den nyvaskede følelse igen ved at tilføje dampduften med et strejf af grøn te og citrus - bedre for dit tøj, bedre for miljøet.

*Baseret på intern test af 1 kg tøj på dampprogram i forhold til skåneprogram.

Electrolux - Steam Fragrance - E2WASF00

Damp hele din garderobe, selv sarte stoffer.

Dampning er den perfekte måde at opfriske håndvaskbart uld, kashmir, silke, bomuld og syntetiske materialer - selv meget sarte beklædningsgenstande med pailletter eller blonder. Det er en skånsom måde at gøre dit yndlings festtøj klar til næste lejlighed.

Electrolux - Steam Fragrance - E2WASF00

Opfrisk dit tøj, så det passer ind i dit skema.

Takket være tidssparefunktionen kan du nyde frisk tøj på 25, 20 eller endda 15 minutter. Bare tilføj dampduft med grøn te og citrus til skyllemiddelrummet, vælg dampprogrammet og nyd den nyvaskede følelse igen.

Electrolux - Steam Fragrance - E2WASF00

Vores nyudviklede formel, lavet med æteriske olier.

Vores nye formel er lavet med æteriske olier, der minder om duften af grøn te og citrusfrugter. En smuk balance af citrusnoter - Bergamot, Verbena, Citron - på et stort hjerte af hvide blomster.

Electrolux - Steam Fragrance - E2WASF00

Spar vand, reducer emballageaffald.

Spar vand, reducer spild: Vores dampduft med grøn te og citrus leveres i emballage af genanvendt PET-plastik. Så nu er det nemmere end nogensinde holde dit tøj frisk, og det er bedre for miljøet.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone