Produktinformation

Med MultiChill 0°C skuffen kan du designe din egen opbevaring. Få fuld fleksibilitet med ultimativ beskyttelse af råvarer og hjælp til tilberedelse af mad. Fleksibilitet, tilpasning og muligheder med MultiChill 0°C rummet. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Med MultiChill 0°C skuffen kan du designe din egen opbevaring

Få fuld fleksibilitet med ultimativ beskyttelse af råvarer og hjælp til tilberedelse af mad. Fleksibilitet, tilpasning og muligheder med MultiChill 0°C skuffen.

Få mere fleksibilitet til opbevaring af mad med MultiChill 0°C

MultiChill 0°C med uafhængig temperaturkontrol giver fleksibilitet til opbevaring af mad, uanset om du vil opbevare råt kød eller fisk ved 0°C eller madrester lidt varmere. Det er skræddersyet beskyttelse af dine råvarer.

Brug madprogrammet i appen til at tilberede dine ingredienser.

Få hjælp til at tilberede måltider ved at aktivere madprogrammer i appen. Indstil dit MultiChill rum til sikker optøning, opbevar madrester ved de ideelle 2⁰, eller lad dej hæve natten over ved 5⁰, så du får frisk morgenbrød.

En game changer – unikt køle-/fryseskab med genanvendt plastik*

Vi er stolte af vores nye, unikke køle-/fryseskab med indvendig beklædning fremstillet af 70% genanvendt plastik. Plast fra kasserede køleskabe bruges til at lave nye køleskabe, hvilket hjælper med at reducere spild gennem cirkulæritet.

GreenZone+ hjælper med at holde frugt og grønt fulde af næring

GreenZone+ er den ideelle opbevaringsskuffe, der fjerner overskydende fugt og samtidigt opretholder den rette mængde fugt til dine grøntsager. Dette bevarer op til 95% af vitaminerne efter 11 dage ved at beskytte produkterne med den rette mængde fugt.*

En konvertibel fryser for mere fleksibilitet

Få mere fleksibilitet med dit køle-/fryseskab, med et fryserum, der er fuldt konvertibelt. Nu kan du indstille fryseren til +4°C for at udvide din køleplads, eller bruge den ved den sædvanlige temperatur på mellem –15°C og –24°C.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone