Produktdetaljer

Højtspecificeret køleskab i stål med flad dør og de unikke CustomFlex beholdere i døren. Køleskabet har Cooling 360° med metalbagvæg, som sikrer ensartet temperatur i hele skabet, LED belysning samt ExtraChill lavtemperaturskuffe, der er særligt god til pålæg og kød. Føres hos udvalgt forhandlere.

Fordele

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X4

Overlegen fødevarebeskyttelse. Forlænger ingrediensernes kvalitet

Cooling 360° giver mad og ingredienser den beskyttelse, det fortjener. Kontinuerligt cirkulerende luft hjælper med at holde en konstant temperatur for total friskhed - beskyttelse af teksturer og næringsstoffer. Premium rustfrit stålinteriør sikrer, at den kølige temperatur hurtigt genskabes efter en døråbning.

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X4

Beskytter konsistensen. Hjørne til hjørne. Køling 360°

Hjørne-til-hjørne luftcirkulation med Cooling 360° køleskab. Optimalt distribuerede ventilationsåbninger sikrer køling af hvert hjørne. Den ægte rustfri stålbagside tilføjer både design og funktion, der hurtigt genopretter temperaturen efter døråbning. Grøntsager holdes sprøde og holder fast i naturens mest subtile smag.

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X4

Justérbar opbevaring med CustomFlex®

Med CustomFlex® giver dig frihed til at skræddersy pladsen i dit køleskab. Døren har flytbare beholdere i forskellige størrelser, så du kan indrette pladsen efter behov. Beholderne er tilmed aftagelige, så du kan tage dem ud af køleskabet for nem adgang.

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X4

Pålæg beskyttet, med ExtraChill skuffen

Beskyt kvaliteten, smagen og friskheden af pålæg og ost i ExtraChill-skuffen. Skuffen opretholder en lavere temperatur end resten af køleskabet med en aktiv cirkulation af kold luft.

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X4

Kompressor med 10 års garanti

Nyd den totale tryghed ved at vide, at kompressoren har ti års garanti. Garantien dækker fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Vi indsamler anmeldelser af produkter, der har lignende funktionssæt.

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

4

Flasker

Af Maje På 06 oktober 2021 Oversat fra svensk

Jeg har ikke mulighed for at købe en vandret flaskehylde. Hvorfor har nogle modeller ikke mulighed for at supplere køb / være inkluderet i disse?

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  5
 • Maje anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Tilstrækkelig kapacitet

Af Santiago På 04 oktober 2021 Oversat fra spansk

Vi havde brug for mere kapacitet i køleskabet. Det har reageret på de forventninger, vi havde.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Santiago anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
4

Electrolux sikkerhed i køling

Af Grażyna På 06 juli 2021 Oversat fra polsk

Køb den 05/25/2021 anlagt den 06/01/2021 af husholdningsapparater fra euro. Dette er mit næste AEG Electrolux-udstyr. Støvsuger, opvaskemaskine, vaskemaskine og selvfølgelig et køleskab. Den tidligere model af Electrolux-køleskabet tjente os i 21 år. Det faktum, at vi efter 18 år var nødt til at udskifte termostaten, og at originalen ikke var tilgængelig dengang, der blev installeret en anden, og temperaturen kan ikke indstilles med en sådan præcision, men den afkøles med en stærk køle tendens. Et effektivt gammelt køleskab er gået blandt folket, og de er meget tilfredse. Hvad det nye køleskab angår, er jeg generelt tilfreds. Det køler af og er stille og uden irriterende lyde. Temperaturerne i hver zone er som anført i instruktionerne, den varmeste er øverst, hvor du kan se ventilatoren. Mine bemærkninger er, at der med denne størrelse kunne være en glashylde mere. Derudover var der ikke noget udstyr på køleskabsdøren i mit eksemplar, som på alle fotos, der viser produktet. I sættet med CustomFlex hylder skulle der være en lukket beholder, og jeg fik alle 6 identiske containere afdækket. Måske er det fordi min kopi er lavet i Tyrkiet og noget blev ændret der. Jeg ville endda købe en sådan container, men den er ikke tilgængelig. Derfor gav jeg 4 stjerner, fordi varerne ikke overholder det, der tilbydes. Skufferne i friskhedsrummet og skufferne til frugt og grøntsager gør virkelig jobbet. Kan gemmes længere med passende indstillinger. Operationen er enkel, men du skal også føle det lidt. Det er dog bedst at læse vejledningen omhyggeligt, da udstyret har visse sikkerhedsforanstaltninger, og vi tror måske, at noget er galt. Hvis ikke manglen på en låsbar container på CustomFlex-døren, ville min tilfredshed være fuldstændig. Jeg har registreret køleskabet på Electrolux-webstedet, fordi producenten garanterer, at der efter registrering er en 10-års garanti på inverteraggregatet, der er installeret i dette udstyr. Samlet set anbefaler jeg det.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Grażyna anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Køleskab

Af Daiga På 28 juni 2021 Oversat fra lettisk

Omei var en meget ældre model, varede længe og er rummelig, intet er evigt, men nu bruges det som et marmeladeskab cabinet

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Daiga anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38W2
600 Fritstående Køleskab med ventileret køl på alle niveauer 186 cm

Højtspecificeret køleskab i hvid med den unikke CustomFlex dørindretning. Køleskabet har LED belysning, ExtraChill lavtemperaturskuffe særligt god til pålæg og kød samt vores bedste ventilerede køleteknologi MultiFlow, der sikrer ensartet temperatur i hele ...

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X2
600 Fritstående Køleskab med ventileret køl på alle niveauer 186 cm

Højtspecificeret køleskab i stål med den unikke CustomFlex dørindretning. Køleskabet har LED belysning, ExtraChill lavtemperaturskuffe særligt god til pålæg og kød samt vores bedste ventilerede køleteknologi MultiFlow, der sikrer ensartet temperatur i hele ...

Electrolux - Køleskab - LRC4DF35X
600 Fritstående Køleskab med ventileret køl 175 cm

Køleskab i stål med god pladsfordeling og stor kapacitet. Køleskabet har DynamicAir køleteknologi, LED lys og døren er tilmed udstyret med den unikke CustomFlex indretning, hvor du kan flytte rundt på de mange beholdere præcist så det passer til dit behov. ...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt