Produktdetaljer

Højtspecificeret køleskab i stål med flad dør og de unikke CustomFlex beholdere i døren. Køleskabet har Cooling 360° med metalbagvæg, som sikrer ensartet temperatur i hele skabet, LED belysning samt ExtraChill lavtemperaturskuffe, der er særligt god til pålæg og kød. Føres hos udvalgt forhandlere.

Fordele

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X4

Beskyttet konsistens. I hvert hjørne

Køleskabet med Cooling 360° har avanceret luftcirkulation. Det specielt designede system sender luften ud i alle hjørnerne gennem godt fordelte lufthuller, så fødevarerne opbevares optimalt.

Stilrent look, med DesignLine

Køleskabets førsteklasses look passer perfekt til det moderne køkken med de rene linjer og helt flade design. Så du kan nyde en smuk og perfekt finish.

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X4

Justérbar opbevaring med CustomFlex®

Med CustomFlex® giver dig frihed til at skræddersy pladsen i dit køleskab. Døren har flytbare beholdere i forskellige størrelser, så du kan indrette pladsen efter behov. Beholderne er tilmed aftagelige, så du kan tage dem ud af køleskabet for nem adgang.

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X4

Pålæg beskyttet, med ExtraChill skuffen

Beskyt kvaliteten, smagen og friskheden af pålæg og ost i ExtraChill-skuffen. Skuffen opretholder en lavere temperatur end resten af køleskabet med en aktiv cirkulation af kold luft.

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X4

Kompressor med 10 års garanti

Nyd den totale tryghed ved at vide, at kompressoren har ti års garanti. Garantien dækker fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes