Produktinformation

Oplev fornøjelsen ved kaffe i baristakvalitet derhjemme Få de skønne aromaer og fløjlsbløde teksturer af baristakaffe derhjemme med Explore 6 Manual Espressomaskinen. Oplev hemmeligheden bag enestående smag derhjemme, når som helst. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Oplev fornøjelsen ved kaffe i baristakvalitet derhjemme

Få de skønne aromaer og fløjlsbløde teksturer af baristakaffe derhjemme med Explore 6 Manual Espressomaskinen. Oplev hemmeligheden bag enestående smag derhjemme, når som helst.

Nøjagtig kontrol for den perfekte smag med Thermo Block teknologi

Med Thermo Block teknologi får du nøjagtig temperaturkontrol og en hurtig bryggeproces. Resultatet er kaffe, som smager perfekt, hver gang.

Opdag flere bryggemuligheder med filtersættet

Filtersættet åbner op for flere bryggemuligheder. Den har et 2i1 filter samt en E.S.E. kapselkompatibel indsats. De er perfekte til nem justering af intensitet eller til at tilpasse maskinen til den perfekte kop.

AutoShot Volume Control så du får en perfekt espresso

Med AutoShot Volume Control kan du tilpasse størrelsen af hvert espressoshot, så det passer perfekt til din kop eller dit glas. Den ultimative nøjagtige kontrol med bare et tryk på en knap.

Rengøring er nemt med den aftagelige drypbakke

Den aftagelige drypbakke gør rengøring nemt, når du har lavet den perfekte espresso. Når bakken er fjernet, har maskinen plads til krus, der er op til 12 cm høje.

Få den perfekte baristafinish med mælkeskummer i fuld størrelse.

Nyd den perfekte baristafinish på din kaffe med mælkeskummeren i fuld størrelse. Den damper effektivt mælken til fløjlsblød, fint skum, som er ideelt til cappuccinoer og andet.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone