Produktinformation

Varmluft, damp eller begge dele. Med 800 Steam AirFryer er det kun din fantasi, der sætter grænsen. Nu kan du tilberede sunde og velsmagende måltider, som både er sprøde på overfladen og saftige indvendig – garanteret noget for enhver. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Varmluft og damp – det bedste fra to verdener

Varmluft, damp eller begge dele. Med 800 Steam AirFryer er det kun din fantasi, der sætter grænsen. Nu kan du tilberede sunde og velsmagende måltider, som både er sprøde på overfladen og saftige indvendig – garanteret noget for enhver.

Steg mad med op til 90% mindre fedt og op til 50% færre kalorier.*

Med 800 Steam AirFryer bliver dine stegte retter sundere. Varm luft cirkuleres for at varme ingredienserne fra alle vinkler og giver en naturligt sprød overflade.

*Sammenlignet med friturestegte pommes frites. Analyse foretaget af akkrediteret laboratorium (ISO/IEC 17025:2017).

Sundere måltider med damptilberedning

Tilbered dine favoritretter med den indbyggede dampfunktion, så du bevarer vigtige næringsstoffer og fugt. Du skal blot fylde den 1,1 liter store vandbeholder, hvorefter du kan dampe alt fra fisk og grøntsager til perfekte tilberedte dumplings.

Med de forudindstillede tilberedningsfunktioner behøver du ikke gætte dig frem

800 Steam AirFryer har forudindstillede tilberedningsmetoder, der gør det enklere at stege, dampe, bage og dehydrere din yndlingsmad. Forudindstillede opskrifter justerer automatisk tiden og temperaturen, men du kan også justere dem manuelt efter dine præferencer.

Nem at rengøre og tåler opvaskemaskine

800 Steam AirFryer har non-stick belægning, der gør det nemt og hurtigt at gøre den ren, når du har tilberedt dit måltid. Vask den i hånden, eller kom ganske enkelt de aftagelige dele i opvaskemaskinen.

Praktisk rystepåmindelse

Rystepåmindelsen fortæller dig, når det er tid til at ryste maden, så den bliver jævnt tilberedt med perfekt sprødhed. Den aktiveres automatisk, når du er halvvejs gennem tilberedningsprocessen, så du ikke behøver bekymre dig om at indstille en alarm.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone