Produktinformation

Køkkenmaskine med kraftig 1200W motor, der giver en driftssikker ydelse og alsidighed til at skabe en række opskrifter på din bagerejse. Det alsidige tilbehør og den store skål på 5 l af rustfrit stål giver ideel kapacitet til og mulighed for både små og store portioner af lækkert og sundt bagværk.

Fordele

Den ideelle hjælper når du vil være kreativ med bagning

Create 5 køkkenmaskinen hjælper dig med at bage de lækreste ting hver gang, fra brød til brownies og alt der imellem. Dens cirkulerende rørefunktion og kraftige motor giver optimale og ensartede bageresultater. Create 5 køkkenmaskine med slidstærkt, støbt kabinet er pålidelig til enhver lejlighed, fra den ugentlige bagning til lækkerier ved særlige lejligheder.

Electrolux - Køkkenmaskine - E5KM1-4BPT

Optimale resultater med cirkulerende rørefunktion

Cirkulerende rørefunktion sikrer, at alle ingredienser blandes godt og grundigt, og intet slipper urørt igennem, hvilket giver en jævn og glat konsistens af både små og store portioner.

Electrolux - Køkkenmaskine - E5KM1-4BPT

Kraftfuld 1200W motor

Det kræver en stærk motor at ælte dej til sundt fuldkornsbrød og pizzadej til tynde, sprøde pizzaer. Den kraftige motor giver en driftssikker ydelse og alsidighed til at skabe en række forskellige opskrifter på din bagerejse.

Electrolux - Køkkenmaskine - E5KM1-4BPT

Rigeligt stor skål på 5 l af rustfri stål

Den store skål giver ideel kapacitet til både små og store portioner, fra cupcakes til hyggestunder med familien, til særlige lejligheder som kræver ekstra lækre kager.

Electrolux - Køkkenmaskine - E5KM1-4BPT

Alsidigt tilbehør

Det kræver alsidige redskaber at bage lækkert og sundt bagværk. Kreér det surdejsbrød, den flødeostglasur og de marengssmåkager, du bedst kan lide, med dejkrogen, non-stick E-spaden og ballonpiskeren.

Flere forskellige hastigheder og pulsindstilling

Få ensartede og perfekte resultater – når du pisker en let flødeskum eller ælter tung dej med præcis kontrol ved hjælp af seks hastigheder og en pulsindstilling.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone