Produktinformation

Fantastisk blendning lige ved hånden med Create 5 stavblender, som giver bedre blendning med den unikke TruFlow teknologi og det særlige design af klinger og stavblenderfoden. Create 5 stavblenderen giver dig kraft, komfort og alsidighed. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Stavblender - E5HB1-6SS

Fantastisk blendning lige ved hånden

Bedre blendning med den unikke TruFlow teknologi og det særlige design af klinger og stavblenderfoden. Create 5 stavblenderen giver dig kraft, komfort og alsidighed. Et must-have i dit køkken, som klarer alle opgaver.

Electrolux - Stavblender - E5HB1-6SS

Ideel blendning med TruFlow teknologien

Det unikke design af stavblenderfoden gør det muligt at blande ingredienserne effektivt, og de optimerede klinger giver bedre ydeevne, hvilket resulterer i velsmagende, perfekt blendede retter.

Electrolux - Stavblender - E5HB1-6SS

Komfort og sikkerhed lige ved hånden

Håndtaget ligger godt i hånden og giver dig et stabilt og sikkert greb, så du kan udføre alle typer opgaver uden at gå på kompromis med komforten.

Electrolux - Stavblender - E5HB1-6SS

Alsidigt tilbehør medfølger.

Smoothier, salsaer, guacamole eller hakkede løg. Du kommer endnu længere med multifunktionaliteten. Denne stavblender leveres med piskeris, bæger og minihakker som tilbehør.

1000 W motor

Få mere kraft med motoren på 1000 W, og giv dine blendninger ekstra blødhed. Dette er ideelt til supper og smoothies.

Electrolux - Stavblender - E5HB1-6SS

Variabel hastighed og turbofunktion

Trinløs hastighedsstyring med en hånd. Det giver dig en række hastigheder, som du nemt kan skifte imellem med skydeknappen uden at afbryde arbejdet. For ekstra intensitet giver turbofunktionen dine ingredienser et rigtigt kraftboost.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone