Produktinformation

Lækre og nærende smoothies på farten. Med Create 3 Sportsblenderen er sunde vaner lige blevet lettere. Og mere lækkert. Tag en banan, nogle friske bær og lidt juice. Miks. Nu kan du nyde friske, sunde smoothies og tage dem med dig hvor som helst. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Lækker og nærende smoothie på farten.

Med Create 4 sportsblenderen er sunde vaner lige blevet lettere. Og mere lækkert. Tag en banan, nogle friske bær og lidt juice. Miks. Nu kan du nyde friske, sunde smoothies og tage dem med dig hvor som helst.

Praktisk 3i1 take-away flaske

Bland dine ynglingsingredienser direkte i 3i1 take-away flasken, og den er klar til at følge med dig. Tilsæt, hvad du føler for, blend, sæt låget på og tag din smoothie med dig, når du er på farten.

Nem at bruge one-touch knap.

One-touch knappen er nem at bruge, så du kan styre effekten og få den ønskede konsistens. Pres kontinuerligt på knappen for et mere jævnt resultat, og flere gange for at knuse is. Alsidig, enkel og effektiv.

Optimal blendning med TruFlow® knivlade.

TruFlow®’s knivblade giver pålidelig, optimal blendning, uanset om du knuser is eller laver en smoothie med perfekt konsistens.

Pladsbesparende med kompakt design.

Ikke flere tunge og store blendere, der optager plads på din bordplade. Create 4 Sportsblender optager langt mindre plads og lader dit køkken ånde uden rod.

Aftageligt klinge for nem rengøring.

Intet rod eller besvær efter brug af din blender. Den aftagelige klinge sikrer nem fjernelse og ubesværet rengøring.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone