Produktinformation

Lækre og nærende smoothies på farten. Med Create 4 Compact Blender er sunde vaner lige blevet lettere. Og mere lækkert. Tag en banan, nogle friske bær og lidt juice. Miks. Nu kan du nyde friske, sunde smoothies og tage dem med dig hvor som helst. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Lækre og nærende smoothie på farten.

Med Create 4 Compact Blender er sunde vaner lige blevet lettere. Og mere lækkert. Tag en banan, nogle friske bær og lidt juice. Miks. Nu kan du nyde friske, sunde smoothies og tage dem med dig hvor som helst.

Praktisk 3i1 take-away flaske

Bland dine ynglingsingredienser direkte i 3i1 take-away flasken, og den er klar til at følge med dig. Tilsæt, hvad du føler for, blend, sæt låget på og tag din smoothie med dig, når du er på farten.

Ensartede resultater med flere hastigheder og pulsfunktioner.

Vælg mellem to hastigheder og pulsfunktion for perfekt tekstur. Fra knust is til jævne smoothies, få de mest ensartede blendningsresultater, som du ønsker det.

Bred vifte af tilbehør til alle former for blendning.

Udforsk alle blendningsmuligheder med en bred vifte af tilbehør. 600 ml glasbeholderen er ideel til hjemmeblendning, 2 x 600 ml og 300 ml takeaway-flasken er perfekt til en smoothie på farten og kværn til fintkværnede kaffebønner og nødder.

Optimal blendning med TruFlow® knivlade.

TruFlow®’s knivblade giver pålidelig, optimal blendning, uanset om du knuser is eller laver en smoothie med perfekt konsistens.

Pladsbesparende med kompakt design.

Ikke flere tunge og store blendere, der optager plads på dine bordplader. Create 4 Compact Blender optager langt mindre plads og lader dit køkken ånde uden rod.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone