Spar op til 20% med vores sommerudsalg -
E6TB1-6ST

Explore 6 Blender

Produktinformation
FarveRustfri stål
Sekundær farveGranite Grey
Effekt, Watt1400
TurboJa
KandematerialeGlas
Kapacitet, ltr1.75
Tænd/Sluk-knapJa, drejeknop
Ledningslængde, m1,0
Produktinformation
High Power Blender med 1400W kraftig motor, der driver de seks Truflow® rustfri stål knive igang og knuser alle ingredienser effektivt, og samtidig sikrer en mere jævn og ensartet tekstur, giver dig mulighed for at nyde friske smoothies og varm suppe i den store kande af borsilikatglas på 1,75 l.
Altid god smag, fra friske smoothies til varm suppe

Det har aldrig været nemmere at opnå en række sunde og smagfulde blandinger end med Explore 6 og dens Truflow® knive. Den kraftige 1400W motor driver de seks knive og optimerer cirkulationen, så man opnår en op til 48%* mere ensartet konsistens for både varme og kolde opskrifter.

Electrolux - Blender - E6TB1-6ST
Fremragende blendning med TruFlow® knive

Få den ønskede konsistens hver gang med Truflow® knivene. De seks Truflow® knive forbedrer madcirkulationen i dine favoritblandinger og giver en op til 48%* en mere ensartet konsistens.

Electrolux - Blender - E6TB1-6ST
Kraftig motor med 1400W for effektiv ydeevne

Opnå den ønskede konsistens nemmere end nogensinde før. Den kraftige motor får knivene til at køre hurtigt rundt og effektivt behandle alle ingredienser, fra blendning af delikat suppe til at knuse is.

Electrolux - Blender - E6TB1-6ST
Varmebestandig glaskande til varme og kolde blandinger

Explore 6 High Power blender giver dig frihed til at udforske en bred vifte af opskrifter. Nyd at blande alt fra friske smoothies og kolde drikke til varm suppe ved hjælp af kanden af borosilikatglas, der kan modstå ekstreme temperaturer på op til 100°C^. ^Kanden bør have haft stuetemperatur (25°C) i mindst 4 timer, før der hældes kogende vand i den.

Electrolux - Blender - E6TB1-6ST
Ensartede resultater med opskriftsprogrammer og variable hastigheder

Eksperimenter i køkkenet og nyd af få ensartede konsistenser med Explore 6 High Power blenderen. Med et tryk på en knap kan du altid få ensartede resultater på dine smoothies, knust is og varm suppe. Få nøjagtig kontrol med variable hastigheder og ekstra kraft med Pulse funktionen.

Electrolux - Blender - E6TB1-6ST
Stor kapacitet i kande på 1,75 l

Den store kande har ideel kapacitet til alt, fra frisk smoothies til hele familien, til lækker suppe ved særlige lejligheder.

woman on couch with mobile phone
Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter