Produktdetaljer

High Power Blender med 1400W kraftig motor, der driver de seks Truflow® rustfri stål knive igang og knuser alle ingredienser effektivt, og samtidig sikrer en mere jævn og ensartet tekstur, giver dig mulighed for at nyde friske smoothies og varm suppe i den store kande af borsilikatglas på 1,75 l.

Fordele

Altid god smag, fra friske smoothies til varm suppe

Det har aldrig været nemmere at opnå en række sunde og smagfulde blandinger end med Explore 6 og dens Truflow® knive. Den kraftige 1400W motor driver de seks knive og optimerer cirkulationen, så man opnår en op til 48%* mere ensartet konsistens for både varme og kolde opskrifter.

Fremragende blendning med TruFlow® knive

Få den ønskede konsistens hver gang med Truflow® knivene. De seks Truflow® knive forbedrer madcirkulationen i dine favoritblandinger og giver en op til 48%* en mere ensartet konsistens.

Kraftig motor med 1400W for effektiv ydeevne

Opnå den ønskede konsistens nemmere end nogensinde før. Den kraftige motor får knivene til at køre hurtigt rundt og effektivt behandle alle ingredienser, fra blendning af delikat suppe til at knuse is.

Varmebestandig glaskande til varme og kolde blandinger

Explore 6 High Power blender giver dig frihed til at udforske en bred vifte af opskrifter. Nyd at blande alt fra friske smoothies og kolde drikke til varm suppe ved hjælp af kanden af borosilikatglas, der kan modstå ekstreme temperaturer på op til 100°C^. ^Kanden bør have haft stuetemperatur (25°C) i mindst 4 timer, før der hældes kogende vand i den.

Ensartede resultater med opskriftsprogrammer og variable hastigheder

Eksperimenter i køkkenet og nyd af få ensartede konsistenser med Explore 6 High Power blenderen. Med et tryk på en knap kan du altid få ensartede resultater på dine smoothies, knust is og varm suppe. Få nøjagtig kontrol med variable hastigheder og ekstra kraft med Pulse funktionen.

Stor kapacitet i kande på 1,75 l

Den store kande har ideel kapacitet til alt, fra frisk smoothies til hele familien, til lækker suppe ved særlige lejligheder.

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

Solid

Af Ante1 På 19 januar 2022 Oversat fra svensk

Fik via Smartson muligheden for at teste denne bommert til nedsat pris. Jeg synes, det er rent og stilfuldt. Datteren elsker at lave smoothies med det. Knuser is med lethed. Har dog ikke forsøgt at fikse suppe i den endnu. Let at forstå og let at vaske.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Ante1 anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

God mixer!

Af EmmaS På 16 januar 2022 Oversat fra svensk

Jeg fik mulighed for at være testpilot via Smartson og købe produktet til nedsat pris. Den fungerer rigtig godt at lave det meste med, især god er funktionen ved at knuse is. Fleksibel med låsefunktion på både kande og låg. Det er en solid kande, så du kan lave mange portioner. Anbefalede!

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • EmmaS anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
4

Fleksibel, nem at bruge og god størrelse

Af JuliaStr På 13 januar 2022 Oversat fra svensk

Først troede jeg, at det var svært at forstå, hvordan det ville starte. Nåede ikke at klikke på den rigtige beholder fra starten og troede den var gået i stykker men i sidste ende så. Ret stærk modstand mod endelig at klikke på den. Men nu til dags har jeg taget det roligt.

Lidt trist at den er designet til højrehåndede, ville have været rart hvis det var lige meget om det blev klikket til højre eller venstre. Nu er den til venstre, så du skal dreje det hele for at kunne fastgøre beholderen korrekt...

Havde sat pris på en form for feedback af display eller lyd når den kørte i 30 sek eller deromkring, fordi den sagde at den ikke skulle køre længere end 90 sek ad gangen og nu stopper jeg den ret ofte for ikke at risikere overophedning.

Ud over dette så ??? Elsker at den ikke er for høj så passer den ind under overskabene, elsker også at beholderen ikke er for stor da den kan være så tung så. Nem at håndvaske, men fungerer problemfrit i opvaskemaskinen med. Få både glatte smoothies og supper, så du er mere end glad for denne! Føles robust og god i kvaliteten uden at være klodset eller for tung. Anbefales, hvis du er 1-2 personer (Måske lille til flere...?) Og brug ofte blender.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  4
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • JuliaStr anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Meget glad!

Af MillaT På 13 januar 2022 Oversat fra svensk

Jeg er testpilot via Smartson og har kunnet købe blenderen til nedsat pris. Jeg er meget glad for blenderen, rigtig god at den både kan knuse is og blande varme supper. Glaskanden er dog ret tung, men det er bestemt noget man vænner sig til. Ekstra plus, fordi den er ret støjsvag.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  4
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • MillaT anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Blender - ESB2500
Good To Go Sportsblender

Electrolux Sportsblender ESB2500 er designet til dig der vil have din drik med på farten. Den blender alle ingredienserne direkte fra flasken ved tryk på en knap. Fyld hurtigt den 600 ml drikkedunk af BPA-fri plastik, med farverig og nærende smoothie. Kan t...

Electrolux - Blender - ESB2700
Good To Go Sportsblender

Electrolux Sportsblender ESB2700 er designet til dig der vil have din drik med på farten. Den blender alle ingredienserne direkte i flasken ved tryk på en knap. Fyld hurtigt den 600 ml store drikkedunk af BPA-fri plastik, med farverig og nærende smoothie. K...

Electrolux - Blender - E7CB1-6FGM
Explore 7 Blender

Explore 7 Compact blender inklusiv multihakker og sportsflaske med gummisleeve til at tage juicer og smoothies med på farten. Indeholder pulsfunktionen der kan bruges på alle hastigheder for at opnå den ønskede tekstur og det bedste resultat. Blenderens del...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes