Produktinformation

Det har aldrig været nemmere at opnå en række sunde og smagfulde blandinger end med Explore 6 og dens Truflow® knive. Den kraftige 1400W motor driver de seks knive og optimerer cirkulationen, så man opnår en op til 48%* mere ensartet konsistens for både varme og kolde opskrifter. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Altid god smag, fra friske smoothies til varm suppe

Det har aldrig været nemmere at opnå en række sunde og smagfulde blandinger end med Explore 6 og dens Truflow® knive. Den kraftige 1400W motor driver de seks knive og optimerer cirkulationen, så man opnår en op til 48%* mere ensartet konsistens for både varme og kolde opskrifter.

Fremragende blendning med TruFlow® knive

Få den ønskede konsistens hver gang med Truflow® knivene. De seks Truflow® knive forbedrer madcirkulationen i dine favoritblandinger og giver en op til 48%* en mere ensartet konsistens.

Kraftig motor med 1400W for effektiv ydeevne

Opnå den ønskede konsistens nemmere end nogensinde før. Den kraftige motor får knivene til at køre hurtigt rundt og effektivt behandle alle ingredienser, fra blendning af delikat suppe til at knuse is.

Varmebestandig glaskande til varme og kolde blandinger

Explore 6 High Power blender giver dig frihed til at udforske en bred vifte af opskrifter. Nyd at blande alt fra friske smoothies og kolde drikke til varm suppe ved hjælp af kanden af borosilikatglas, der kan modstå ekstreme temperaturer på op til 100°C^. ^Kanden bør have haft stuetemperatur (25°C) i mindst 4 timer, før der hældes kogende vand i den.

2i1 tag-med flaske til mix and go

Udvid brugen af din high power blender med tag-med flasken, der gør det muligt at blande frugt og grøntsager perfekt direkte i flasken til juice på farten og sunde smoothies.

Ensartede resultater med opskriftsprogrammer og variable hastigheder

Eksperimenter i køkkenet og nyd af få ensartede konsistenser med Explore 6 High Power blenderen. Med et tryk på en knap kan du altid få ensartede resultater på dine smoothies, knust is og varm suppe. Få nøjagtig kontrol med variable hastigheder og ekstra kraft med Pulse funktionen.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone