Make it colourful
Fra hverdagsagtigt til magisk
Brug din kreativitet til at gøre dagligdagens aktiviteter til minderige oplevelser. Ser man tilbage, er det ofte de små ting, der fylder meget. Vi hjælper dig med at sætte farve på dagen og gøre den meningsfyldt og magisk.

Fugtighedsstyring holder smag og konsistens frisk endnu længere.

Frokost i glas
Opbevaringsglas blev tidligere kun brugt til at lagre marmelade og pickles, men har nu fået nyt liv. Det er en smart og voksen måde at lave sin madpakke på. Praktisk og smuk - de er lettere at rengøre end plastikbeholdere, bedre for miljøet og meget bekvemme at opbevare i tasken og køleskabet. Takket være deres tidsløse look får de selv den mest enkle salat til at ligne et stykke kunst.
Regnbuebagels
Smag det uventede
Vær forsigtig med, hvad du smider ud, når du laver mad. Hvad andre opfatter som affald, kan være kilde til fantastisk smag. Prøv at bruge alle ingredienserne og lav mad med nul affald. Det er både miljøvenligt og giver uventede og spændende retter, du kan dele med andre.
-
1Sprøde kartoffelskræller
Kartoffelskrællerne bliver ofte smidt ud under kartoffeltilberedningen. Du kan i stedet stege dem i ovnen med lidt olivenolie og salt. Server en lækker snack inden aftensmaden for dine gæster.
-
2Pesto af rødbedeblade
Rødbedeblade er meget nærende og fyldt med A- og K-vitamin. Giv dem et kort opkog og bland med basilikum, et fed hvidløg, pinjekerner, olivenolie og en smule salt, så har du en mild og lækker pesto.
-
3Salat af broccolistilke
Gem stilkene! Stilkene udgør langt mindre end halvdelen af broccoli, men de er lige så nærende som broccoliblomsterne. Skær stilkene i tynde skiver med en skarp grøntsagskniv og bland med dine foretrukne salatingredienser.
Del det, du laver

Frys sæsonen
Bær og krydderier smager bedst, når de er i sæson. Med en blæsekøler fra Electrolux har du din egen forsyning, året rundt. Hold på smagen og frys sæsonen og nyd årstidens bær og krydderurter når som helst. Har du en almindelig fryser, kan du bruge en isterningbakke og fryse krydderurter såsom salvie, rosmarin, timian og oregano i olivenolie. Brug de frosne terninger til at give maden en fantastisk smag.

Frys dine bær, krydderurter og ingredienser hurtigt og hold på den friske smag.