Make it colourful

Fra hverdagsagtigt til magisk

Brug din kreativitet til at gøre dagligdagens aktiviteter til minderige oplevelser. Ser man tilbage, er det ofte de små ting, der fylder meget. Vi hjælper dig med at sætte farve på dagen og gøre den meningsfyldt og magisk.

TwinTech

Fugtighedsstyring holder smag og konsistens frisk endnu længere.

Frokost i glas

Opbevaringsglas blev tidligere kun brugt til at lagre marmelade og pickles, men har nu fået nyt liv. Det er en smart og voksen måde at lave sin madpakke på. Praktisk og smuk - de er lettere at rengøre end plastikbeholdere, bedre for miljøet og meget bekvemme at opbevare i tasken og køleskabet. Takket være deres tidsløse look får de selv den mest enkle salat til at ligne et stykke kunst.

Regnbuebagels

Sæt kulør på din morgen og bag regnebuebagels. De stammer fra Brooklyn, New York, USA, og smager som en almindelig bagel og passer godt sammen med alt slags pynt. Normalt koges bagels i vand, så de kan bages sprøde. Med dampovnen kan du springe det komplicerede trin over og stadig få et sprødt resultat.
Oplev damp

Smag det uventede

Vær forsigtig med, hvad du smider ud, når du laver mad. Hvad andre opfatter som affald, kan være kilde til fantastisk smag. Prøv at bruge alle ingredienserne og lav mad med nul affald. Det er både miljøvenligt og giver uventede og spændende retter, du kan dele med andre.

 • 1
  Sprøde kartoffelskræller

  Kartoffelskrællerne bliver ofte smidt ud under kartoffeltilberedningen. Du kan i stedet stege dem i ovnen med lidt olivenolie og salt. Server en lækker snack inden aftensmaden for dine gæster.

 • 2
  Pesto af rødbedeblade

  Rødbedeblade er meget nærende og fyldt med A- og K-vitamin. Giv dem et kort opkog og bland med basilikum, et fed hvidløg, pinjekerner, olivenolie og en smule salt, så har du en mild og lækker pesto.

 • 3
  Salat af broccolistilke

  Gem stilkene! Stilkene udgør langt mindre end halvdelen af broccoli, men de er lige så nærende som broccoliblomsterne. Skær stilkene i tynde skiver med en skarp grøntsagskniv og bland med dine foretrukne salatingredienser.

Del det, du laver

Med vores plancha-grill til induktionskogeplader kan du lave og dele fantastiske retter - fra kogeplade til bord. Ved at give gæsterne mulighed for at selv at servere deres mad fra den varme grill, opnår du en afslappende og lækker måde at spise sammen på.
Oplev induktionskogeplader

Frys sæsonen

Bær og krydderier smager bedst, når de er i sæson. Med en blæsekøler fra Electrolux har du din egen forsyning, året rundt. Hold på smagen og frys sæsonen og nyd årstidens bær og krydderurter når som helst. Har du en almindelig fryser, kan du bruge en isterningbakke og fryse krydderurter såsom salvie, rosmarin, timian og oregano i olivenolie. Brug de frosne terninger til at give maden en fantastisk smag.

Blæsekøler

Frys dine bær, krydderurter og ingredienser hurtigt og hold på den friske smag.