Produktinformation

550W poseløs støvsuger med 1,6 l støvbeholder, manuel regulering, bløde gummihjul, horisontal og vertikal parkeringsfunktion samt vaskbart hygiejnefilter og Parketto Pro mundstykke. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Kraftig ydeevne. Designet til at gøre dit liv nemmere

Vores Animal 600 poseløs støvsuger kombinerer høj rengøringsydeevne med nem og hurtig tømning - med innovativ cyklonisk teknologi og ergonomisk design. Den fås med Animal Kit, ideel til at fjerne kæledyrshår fra polstring og tæpper.

Electrolux - Poseløs støvsuger - EL61A4UG

Nem to-trins støvtømning

Designet til at være nem at håndtere med to-trins kontrolleret tømning og begrænset spild under fjernelse af støv.

Electrolux - Poseløs støvsuger - EL61A4UG

Kompromisløs rengøring* hele vejen

"Cyklonteknologi sikrer kompromisløs ydeevne gennem hele rengøringen, selv når støvbeholderen fyldes op.Bibeholder 99% af den oprindelige rengøringsydeevne, når støvbeholderen fyldes i henhold til IEC 62885-2 udgave 1.0: 5.1, 5.7 og 5.9 på maks. effekt."

Electrolux - Poseløs støvsuger - EL61A4UG

6-trins luftfiltrering

"6-trins filtreringssystemet opfanger op til 99,99% af alle mikrostøvspartikler, der er større end 1 mikrometer* for at give renere udblæsningsluft.*Baseret på interne tests i overensstemmelse med EU-standard EN60312-1-2017 for partikler større end 1 mikrometer."

Electrolux - Poseløs støvsuger - EL61A4UG

Kompakt design til opbevaring

Vores kompakte design med mulighed for at opbevare både vertikalt og horisontalt, gør den nemmere at pakke væk og optager mindre plads.

Electrolux - Poseløs støvsuger - EL61A4UG

Nem manøvredygtighed

Gummi-belagte XL-hjul forbedrer manøvredygtigheden og beskytter, når den bevæger sig hen over overflader for at give en problemfri rengøringsoplevelse.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone