Produktdetaljer

800 Cordless Performance Kit, som holder din støvsugers ydeevne så god som ny. Indhold: 1 x udblæsningsfilter, 2 x progressiv filter

Fordele

Electrolux - Filter til støvsugere - ESKW4

Performance Kit

Performance Kit iindeholder 2 x progressiv filter og 1 x udblæsningsfilter, som sikrer, at din støvsuger arbejder med den bedst mulige ydeevne.

Electrolux - Filter til støvsugere - ESKW4

99,99% filtreringseffektivitet*

5-trins filtreringssystem fjerner op til 99,99% af mikrostøvpartikler i størrelsen 0,3-10 µm. For et renere og sundere hjem. *Intern test i henhold til EN60312-1:2017

Electrolux - Filter til støvsugere - ESKW4

Vaskbare filtre - det bæredygtige valg

Alle filtre kan vaskes og genbruges for at skåne miljøet og gøre det muligt for os at leve et mere bæredygtigt liv. Forfiltre (progressiv filter) anbefales at udskiftes hver 6. måned, og fint støvfilter (udblæsningsfilter) hver 12. måned, med regelmæssig filterrensning i mellemtiden.

Electrolux - Filter til støvsugere - ESKW4

Top Performance

Designet til at give et optimalt filtreringsniveau, når det drejer sig om pollen, støv og allergener i dit hjem. Vask og udskift dine filtre regelmæssigt for at sikre, at din støvsuger fungerer som NY hver dag.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone