Fordele

Electrolux - Filter til støvsugere - ESKW4

Performance Kit

Performance Kit iindeholder 2 x forfilter og et fint støvfilter som sikrer, at din støvsuger arbejder med den bedst mulige ydeevne.

Electrolux - Filter til støvsugere - ESKW4

99,99% filtreringseffektivitet*

5-trins filtreringssystem fjerner op til 99,99% af mikrostøvpartikler i størrelsen 0,3-10 µm. For et renere og sundere hjem. *Intern test i henhold til EN60312-1:2017

Electrolux - Filter til støvsugere - ESKW4

Vaskbare filtre - det bæredygtige valg

Alle filtre kan vaskes og genbruges for at skåne miljøet og gøre det muligt for os at leve et mere bæredygtigt liv. Forfiltre anbefales at udskiftes hver 6. måned, og fint støvfilter hver 12. måned, med regelmæssig filterrensning i mellemtiden.

Electrolux - Filter til støvsugere - ESKW4

Top Performance

Designet til at give et optimalt filtreringsniveau, når det drejer sig om pollen, støv og allergener i dit hjem. Vask og udskift dine filtre regelmæssigt for at sikre, at din støvsuger fungerer som NY hver dag.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Filter til støvsugere - EFS1W
EFS1W

Allergy Plus™ filteret med en filtrering på 99,99%, fanger selv de fineste partikler som pollen, svampesporer, støvmidefæces og allergener og nedsætter risikoen for allergiske reaktioner. For optimal ydeevne anbefales det at filteret skylles, når det bliver...

Electrolux - Filter til støvsugere - EFH12W
EFH12W

Hygienefilter som fanger selv de fineste partikler med en filtreringsydelse på 99,95%. Filteret renser udblæsningsluften fra støvsugeren og nedsætter risikoen for allergiske reaktioner. Skyl hygienefilteret hver gang det bliver synligt snavset for at sikre ...

Electrolux - Filter til støvsugere - ESPK9
ESPK9

Pure F9 Performance kit; 1 x vaskbart støvudblæsningsfilter, 1 x vaskbart F9 filter Det anbefales at skifte filtrene 2 gange om året for at bibeholde bedst mulig ydeevne.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt