Produktdetaljer

Electrolux Easy2Clean plade til ovne og komfurer. Med den innovative keramiske non-stick-belægning er det ikke længere nødvendigt med bagepapir. Friheden til at lave mad på din måde kombineret med nem rengøring. Indeholder 1 stk. H: 22 mm / B: 466 mm / D: 385 mm.

Fordele

Easy2Clean bageplade - fordi rengøring skal være ubesværet

Easy2Clean bageplade har en non-stick keramisk belægning, så du kan lave mad uden bagepapir. Belægningen forhindrer fedt og snavs i at klæbe sig fast, så alt hvad du behøver for en nem rengøring, er vand, en våd klud samt lidt opvaskemiddel.

Friheden til at tilberede mad på din måde - med Easy2Clean bagepladen

Easy2Clean bageplade har en innovativ keramisk belægning, der giver dig friheden til at tilberede desserter eller laks uden bagepapir eller yderligere oliering. Pladens specielle overflade sikrer, at maden let slipper.

Rengøring er nu nemmere end nogensinde før med Easy2Clean bagepladen

Med XERADUR 2 belægning fra ILAG® giver Easy2Clean bagepladen dig mulighed for at springe over iblødsætning, skrubning og de hårde kemikalier. Alt hvad du behøver for få Easy2Clean bagepladen skinnende ren er en våd klud, varmt vand og noget opvaskemiddel.

Easy2Clean bageplade. Sikker og slidstærk, ikke-giftig køkkengrej.

Easy2Clean bageplade er en giftfri og miljøvenlig ovnplade. Den keramiske belægning er fri for syntetiske PTFE- og PFOA-forbindelser, som kan være skadelige ved høje temperaturer. Tilbered trygt og sikkert med Easy2Clean bagepladen.

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

jeg anbefaler

Af David På 15 december 2021 Oversat fra tjekkisk

Super bageplade. Non-stick overflade, nem at rengøre, Vi bagte honningkager og julesmåkager uden bagepapir. Jeg anbefaler varmt. Investeringen betaler sig. Findes der også en dyb tallerken, køber jeg den helt sikkert

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • David anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Nem at rengøre

Af Vaclav På 13 december 2021 Oversat fra tjekkisk

Jeg lavede frikadeller i ovnen på en bageplade, uden bagepapir og uden fedtstof. De bagte godt, jævnt. Kødet klistrede ikke til tallerkenen nogen steder, så det var meget nemt at rengøre og vaske, også takket være den praktiske skrå side. Så jeg kan anbefale.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  4
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Vaclav anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Virkelig ubehageligt

Af Voloda22 På 13 december 2021 Oversat fra slovakisk

Jeg troede ikke på det, men det virker virkelig. Alle ark skal være som følger. Overfladen er ikke kun non-stick, men også meget nem at rengøre. Det er derfor meget miljøvenligt – du vil bruge mindre vand til rengøring og du behøver ikke bruge bagepapir. Jeg anbefaler stærkt.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Voloda22 anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Ekstra non-stick overflade

Af Vláďa På 11 december 2021 Oversat fra tjekkisk

Til sidst en bageplade, som jeg ikke skal skrubbe efter bagningen. Jeg skulle altid lade tallerkenen trække og derefter skrubbe. Tør nu bare fedtet let af. Jeg anbefaler denne tallerken til alle, der vil spare på rengøringsarbejdet.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Vláďa anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Bageplade - E9OOPT01
Professionel bageplade med huller og non-stick

Electrolux Professional perforeret bageplade til ovne og komfurer med non-stick-bagning. Den perforerede bund tillader fri bevægelse af varme og damp for at opnå professionelle bageresultater. Indeholder 1 stk. H: 10 mm / B: 465 mm / D: 385 mm.

Electrolux - Bageplade - E3RHK600
Drypbakke til køleskab og fryser 60 cm

60 cm drypbakke til fritstående køleskabe, frysere og køle-/fryseskabe. Designet til at lade vandet løbe ud foran, så selv mindre vandlækager bliver synlige. Indeholder 1 drypbakke.

Electrolux - Bageplade - E9OOAF00
AirFry plade

Electrolux AirFry plade til ovne og komfurer. Sprød mad er let at lave, uden at du behøver at vende maden. Indeholder 1 stk. H: 25 mm / B: 465 mm / D: 385 mm.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes