Produktdetaljer

Electrolux Easy2Clean plade til ovne og komfurer. Med den innovative keramiske non-stick-belægning er det ikke længere nødvendigt med bagepapir. Friheden til at lave mad på din måde kombineret med nem rengøring. Indeholder 1 stk. H: 22 mm / B: 466 mm / D: 385 mm.

Fordele

Easy2Clean bageplade - fordi rengøring skal være ubesværet

Easy2Clean bageplade har en non-stick keramisk belægning, så du kan lave mad uden bagepapir. Belægningen forhindrer fedt og snavs i at klæbe sig fast, så alt hvad du behøver for en nem rengøring, er vand, en våd klud samt lidt opvaskemiddel.

Friheden til at tilberede mad på din måde - med Easy2Clean bagepladen

Easy2Clean bageplade har en innovativ keramisk belægning, der giver dig friheden til at tilberede desserter eller laks uden bagepapir eller yderligere oliering. Pladens specielle overflade sikrer, at maden let slipper.

Rengøring er nu nemmere end nogensinde før med Easy2Clean bagepladen

Med XERADUR 2 belægning fra ILAG® giver Easy2Clean bagepladen dig mulighed for at springe over iblødsætning, skrubning og de hårde kemikalier. Alt hvad du behøver for få Easy2Clean bagepladen skinnende ren er en våd klud, varmt vand og noget opvaskemiddel.

Easy2Clean bageplade. Sikker og slidstærk, ikke-giftig køkkengrej.

Easy2Clean bageplade er en giftfri og miljøvenlig ovnplade. Den keramiske belægning er fri for syntetiske PTFE- og PFOA-forbindelser, som kan være skadelige ved høje temperaturer. Tilbered trygt og sikkert med Easy2Clean bagepladen.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes