Gå til hovedindholdet
Få op til 25% rabat på ovne, kogeplader, opvaskemaskiner m.m.

Dampovn

Se nærmere på vores udvalg af dampovne – fra enkle modeller med vandpåfyldning i bunden, til avancerede ovne med fuld dampfunktion. Her får du alle de klassiske instillinger som varmluft og over- og undervarme, med mulighed for at tilsætte damp for ekstra saftighed og smag.

Se nærmere på vores udvalg af dampovne – fra enkle modeller med vandpåfyldning i bunden, til avancerede ovne med fuld dampfunktion. Her får du alle de klassiske instillinger som varmluft og over- og undervarme, med mulighed for at tilsætte damp for ekstra saftighed og smag.

0 af 4
0 af 4
900 SteamPro®
Udvid grænserne for, hvad der er muligt i køkkenet. SteamPro-ovnen er en premiumovn med et bredt udvalg af dampprogrammer og innovativ SousVide-funktion.
  • Damprengøring
  • Madlavningstermometer
  • Fuld damp
  • Steamify®
  • SousVide
800 SteamBoost®
Er din kulinariske kreativitet klar til næste niveau? Bagning, stegning og stuvning med damp leverer resultater på næste niveau.
  • Damprengøring
  • Madlavningstermometer
  • Fuld damp
  • Steamify®
700 SteamCrisp®
Her er ovnen som gør mere end bare at stege. Ved at tilsætte damp får du næringsrige måltider med masser af smag.
  • Pyrolyserengøring
  • Madlavningstermometer
  • Kombidamp
600 SteamBake®
Kom i gang med dit dampeventyr med SteamBake-ovne: Damptilberedelsen indebærer, at du kan tage bagningen til næste niveau og opnå optimale resultater for dit bagværk.
  • Pyrolyserengøring
  • Madlavningstermometer
  • Tilsætter damp
full-width-block

Kombiovn med damp og varmluft – det bedste fra to verdener

Med vores dampovn, også kaldet kombiovn, laver du både hverdagsmad og festmåltider der er lige så næringsrige som de er velsmagende. Dampfunktionen i ovnen løfter enhver ret ved at bevare smag, næring og safftighed. Resultatet? Lækre måltider at glæde sig til – hver dag.

Damp forbedrer smag og konsistens

Med en dampovn kan du tilberede meget mere end grøntsager. Damp har længe været toprestauranternes hemmelige ingrediens. Ved at kombinere amp og varmluft bliver maden ikke bare jævnt og perfekt tilberedt – smag og konsistens bliver også endnu bedre!

Lav næringsrige og velsmagende retter

Opdag en ny verden af alsidig madlavning med en ovn med dampfunktion. Fra saftigt kød til perfekt bagværk – dampen løfter dine retter til nye højder.

 

Se dampovnopskrifter

Perfekt til bagværk

Tilsæt damp så brødet får en sprød skorpe og blød krumme.

Riste og grille

Damp giver en sprød overflade og saftigt kød.

Tilberedning med damp

Tilbered alt fra ris, kartofler til dumplings.

Dampede grøntsager

Få lækre grøntsager hvor vitaminerne er bedre bevaret.

Bevar op til 90% C-vitamin med damp*

Tilberedning i dampovn er en skånsom metode, som bevarer råvarernes næringsstoffer og vitaminer bedre end for eksempel stegning eller kogning. Grøntsager og andre ingredienser beholder sin naturlige farve, konsistens og smag – det gør dampning til sundt og velsmagende valg i køkkenet.

Dampindstillinger til enhver ret

Dampfunktionen hamonerer med traditionel varme for at forbedre smag og konsistens med indstillinger til lav, medium, høj og 100% damp**.

Lav fugtighed

Lav fugtighed kombinerer varmluft og damp, så reultatet bliver både saftigt og sprødt. Perfekt til kød, helstegt kylling, gratiner, ovnbagte grøntsager og børd.

Medium fugtighed

Medium fugtighed kombinerer varmluft med damp så maden småkoger langsomt. Ideel til braiseret kød eller ovnbagt fisk.

Høj fugtighed

Høj fugtighed bruger konstant damp, og resultatet er næringsrig og velsmagende mad. Ideel til skånsom tilbereding af grøntsager, ris, dumplings, fisk og skaldyr.

100% damp

100% damp bruger konstant damp og resultatet er næringsrig og velsmagende mad. Ideel til skånsom tilbereding af grøntsager, ris, dumplings, fisk og skaldyr.

Se mere fra Electrolux

Ovne

Se alle vores ovne, fra almindelig varmlufts- til kombiovn.

Se ovne

Købsguide: Sådan vælger du den rette ovn

Har du svært ved at vælge? Bare rolig, vi hjælper dig.

Kom igang her

Induktionskogeplader

Bliv bedre i køkkenet med vores innovative produkter.

Se induktionskogeplader

* Baseret på eksterne tests hvor C-vitamin i rå broccoli blev sammenlignet med dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i fødevarer med HPLC/UV-synlig metode.
**Dampindstillingerne varierer afhængigt af model.