Varmeskuffe

Med en af vores varmeskuffer er dine lækre retter altid klar til at blive serveret. De kompletterer flot og elegant vores kompakte indbygningsapparater.  

Varmeskuffe
7 af 7
 • 0
  (0)

  Skuffe til indbygning i flot design med sort glasfront. Sammensættes med kompaktovne i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe, der passer perfekt ind i det moderne køkken. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Varmeskuffe i den elegante og eksklusive mat sorte serie, som blandt andet kan bygges sammen med et af vores kompaktprodukter på 45 cm, for at matche en full size 60 cm indbygningsovn. Skuffen er grebsfri og betjenes med push-pull. Varmeskuffen har desuden flere funktioner indbygget og forskellige temperaturer - præcis som professionelle ønsker det. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Varmeskuffe i stilrent finish i sort, som blandt andet kan bygges sammen med et af vores kompaktprodukter på 45 cm, for at matche en full size 60 cm indbygningsovn. Skuffen er grebsfri og betjenes med push-pull. Varmeskuffen har desuden flere funktioner indbygget og forskellige temperaturer - præcis som professionelle ønsker det. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Varmeskuffe i stilrent finish, som blandt andet kan bygges sammen med et af vores kompaktprodukter på 45 cm, for at matche en full size 60 cm ovn. Skuffen er grebsfri og betjenes med push-pull. Varmeskuffen har desuden flere programmer indbygget og forskellige temperaturer - præcis som professionelle ønsker det. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Skuffe til indbygning i flot design i rustfri stål. Sammensættes med kompaktovne i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe, der passer perfekt ind i det moderne køkken.

 • 0
  (0)

  Skuffe til indbygning i flot design med sort glas og rustfri stål front. Sammensættes med kompaktovne i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe, der passer perfekt ind i det moderne køkken. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Varmeskuffe i elegant design med glas og rustfri stål, som blandt andet kan bygges sammen med et af vores kompaktprodukter på 45 cm, for at matche en full size 60 cm ovn. Skuffen er grebsfri og betjenes med push-pull. Varmeskuffen har desuden flere programmer indbygget og forskellige temperaturer - præcis som professionelle ønsker det.