Make an impression

Gør hvert øjeblik til noget særligt

Forkæl dine gæster med mere end velsmagende mad - gør et indtryk. Slip din kreativitet løs med Electrolux, prøv noget uventet og servér evige minder.

SoftSpikes

Holder skrøbelige glas på plads.

Gør det farverigt

Med skinnende og smukt glas kan du pynte et flot bord. Desværre er de flotte glasting ofte skrøbelige og kræver opvask i hånden. Med vores opvaskemaskiner kan du roligt dække bord med dine bedste glas. Hvert glas behandles omhyggeligt takket være vores SoftSpike-teknologi. Du kan være kreativ og give hver gæst et personligt glas, og binde et lille kort omkring det i stedet for bordkort.

Professionel borddækning

Tallerkner, glas og bestik er en selvfølge, men med et par enkle kneb kan du pifte spisebordet op en helt almindelig onsdag eller imponere til parmiddagen, når weekenden kommer. Det kræver hverken lang tid eller særlige evner at lave en lidt mere spændende borddækning – se vores hurtige tips her.

Sousvide - gør det personligt

Inviter venner og familie på et spontant sousvide-party. Bland ingredienser som fx kød, fisk, fjerkræ eller grøntsager. Husk krydderurter og krydderier. Lad gæsterne sammensætte deres egen smag og lave en personlig ret med deres egne sousvide-poser. Smag til på en ny måde med usædvanlige smagskombinationer.

Combisteam Pro-ovn

Oplev en ny smag og konsistens med sousvide og Combisteam Pro-ovnen.

Ukonventionelle smagskombinationer

  • 1
    Mynte og sennep

    Myntens friskhed går godt i spænd med sennepskicket - en god måde at krydre lammekød på.

  • 2
    Appelsinskal og rosmarin

    Aromatisk rosmarin kæler for appelsinskallen - en anderledes og lækker måde at krydre laks på.

  • 3
    Kanel og timian

    Kanelens varme er en perfekt smagskombination med det jordlige timian - et lækkert krydderi til kylling.

Bag det bart

Mindre er ofte mere. Et stykke med bart - kage som lækker dessert uden traditionel pynt eller marcipankant. De synlige lag viser den smukke konsistens og de farverige smagsoplevelser indeni. Bag med damp og få et højere lag og et mere luftigt og professionelt resultat.
Oplev damp

Pyntet med imponerende flot chokolade

Rens smagsløgene efter maden med en frisk og enkel opskrift - frosne mynteblade dyppet i chokolade. De er lækre for sig selv eller som tilbehør til desserter såsom is og kager. At smelte chokolade med den fine varme fra induktionskogepladen er let og ligetil, og du får et flot og professionelt resultat uden kompliceret vandband. Hvorfor ikke prøve andre blade med en anden smagsoplevelse? Vi foreslår basilikum, salvie og lavendelblomst.

  • 1
    Smelt chokoladen

    Brug induktionskogepladen til forsigtigt at smelte 1/2 kop mørk chokolade, til det er blødt og ensartet.

  • 2
    Dyp myntebladene

    Dyp friske mynteblade i chokoladen og hold i stiklen med fingrene eller en køkkenpincet.

  • 3
    Nedfrysning

    Placer bladene på en bageplade med pergamentpapir og kom dem i fryseren, til de er stivnet, i ca. 30 minutter. Brug en blæsekøler til at opnå et hurtigt og bedre resultat.

Hvordan imponerer du en Michelin-kok?

Ved at holde det enkelt. Vi inviterede Gwyneth Paltrow til at lave nogle enkle californiske retter for Magnus Nilsson, Electrolux-ambassadør og grundlægger af Michelin-restauranten Fäviken. Gwyneth forkæler Magnus med en smuk skandinavisk fisketostada - en sand blanding af Sverige og Californien.