Produktinformation

Den nemme og tilsluttede måde at holde det køligt på. Den transportable aircondition Comfort 600 giver kølig luft og uovertrufne lydniveauer. Den nye Electrolux App og den intuitive betjening er nem at bruge, og Window Kit er let at installere. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Den nemme og tilsluttede måde at holde det køligt på

Den transportable aircondition Comfort 600 giver kølig luft og uovertrufne lydniveauer. Den nye Electrolux App og den intuitive betjening er nem at bruge, og Window Kit er let at installere.

Nemt at installere med Window Kit, nemt at styre via appen

Nem installation med vores Window Kit giver dig fuld køleydeevne om sommeren. Indstil den ønskede temperatur, og fjernplanlæg din yndlingstilstand med Electrolux Appen.

Optimeret energiforbrug

Vores transportable aircondition giver uovertruffen energieffektiv køling. Med vores Premium Window Kit¹ kan du endda spare op til 39% mere energi takket været mindre infiltration². ¹ Premium Window Kit sælges separat.

² Hvis rummet er 26°C, og den indstillede T° er 20°C, spares op til 39% energi i forbindelse med at opnå den indstillede T° med et Premium Window Kit i forhold til uden. Intern test udført i et rum på 14 m² med relativ fugtighed på 60% og udendørs T° på 30°C i løbet af 4 t og 30 min.

Kølig luft, lydsvag komfort.

Oplev en kraftig og kølig luftstrøm med fredfyldt, lydsvag komfort takket været et lavt lydniveau på 64 dB(A)3. 3I henhold til lydtest-standard: EN 12102-2013

Gør det hurtigt komfortabelt

Gør det hurtigt køligt og komfortabelt. Brug Premium Window Kit¹, og gør det køligt på op til 44% mindre tid⁴. ¹Premium Window Kit sælges separat.

² Hvis rummets T° er 26°C, og den indstillede T° er 24°C, nås den indstillede T° på 8 min. med et Premium Window Kit sammenlignet med 20 min. uden Premium Window Kit. Intern test udført i et rum på 14 m² med relativ fugtighed på 60% og udendørs T° på 30°C.

Bæredygtig løsning, der reducerer påvirkningen af klimaet

En mere bæredygtig løsning: Det anvendte kølemiddel er det bæredygtige R290, der reducerer den transportable airconditions globale opvarmningspotentiale (GWP) med 99,8% sammenlignet med transportable aircondition, der anvender R410a.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone