Produktinformation

Premium luftrenser i unikt design med tekstil på siden. Matcher det moderne hjem, og renser luften særdeles effektivt med AirSurround der får luften ud i alle hjørner. Med praktiske funktioner som indikator for luftkvalitet og filterskift, aktivt kulfilter og forbindelse til telefonen med indbygget Wi-Fi.

Fordele

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Skræddersyet luftrensning

Den nye tilsluttede luftrenser tilpasses til ændringer i omgivelserne.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Reagerer på ændringer i indeklimaet

Det unikke PureSense-system måler løbende forureningen i indeklimaet, justerer luftstrømmen og sørger for, at du kommer hjem til et sundt indeklima. Selv når du ikke er hjemme, renser Pure A9 effektivt luften ved at tillade maksimal hastighed. Hvis du er hjemme eller sover, sørger den for ikke at forstyrre.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Skræddersyet filtrering, der lever op til dine behov

Skræddersy din Pure A9 til dine personlige behov med vores 360-filtre og 5-trins filtrering. Med HEPA-filtrering, der kan filtrere op til 99,5% af luftbårne forurenende partikler helt ned til 0,3 mikrometer.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Tilpasser sig dit indeklima

Det unikke PureSense system måler løbende indendørs luftkvalitet, justerer automatisk luftstrømmen og sikrer, at du vender hjem til et sundt indeklima. Via appen får du også information om luftkvaliteten udendørs.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Når ud til alle hjørner

Pure A9 skaber en spiralbevægelse i luften, som sørger for at dække alle dele af rummet effektivt, og det cirkulerer luften naturligt.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Smart på den stille måde

Med et minimalt lydniveau på blot 17 dB(A)* kører din Pure A9 så stille, at du knapt bemærker det. Selv ved maksimal hastighed er lydniveauet kun 46 dB(A)*, mere stille end snakken rundt om middagsbordet. * målt 1 m væk foran produktet

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone