Produktdetaljer

Premium luftrenser i unikt design med tekstil på siden. Matcher det moderne hjem, og renser luften særdeles effektivt med AirSurround der får luften ud i alle hjørner. Med praktiske funktioner som indikator for luftkvalitet og filterskift, aktivt kulfilter og forbindelse til telefonen med indbygget Wi-Fi.

Fordele

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Skræddersyet luftrensning

Den nye tilsluttede luftrenser tilpasses til ændringer i omgivelserne.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Reagerer på ændringer i indeklimaet

Det unikke PureSense-system måler løbende forureningen i indeklimaet, justerer luftstrømmen og sørger for, at du kommer hjem til et sundt indeklima. Selv når du ikke er hjemme, renser Pure A9 effektivt luften ved at tillade maksimal hastighed. Hvis du er hjemme eller sover, sørger den for ikke at forstyrre.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Kan tilpasses til enhver situation

Ved at forstå dine personlige og sæsonmæssige behov hjælper vi dig med at konfigurere din Pure A9 med det rigtige filter. Hvert filter har et unikt smart tag, der sikrer, at luftrenseren fungerer optimalt. Smart tag holder også styr på filterbrug, så du ved, hvornår det skal skiftes.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Tilpasser sig dit indeklima

Det unikke PureSense system måler løbende indendørs luftkvalitet, justerer automatisk luftstrømmen og sikrer, at du vender hjem til et sundt indeklima. Via appen får du også information om luftkvaliteten udendørs.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Når ud til alle hjørner

Pure A9 skaber en spiralbevægelse i luften, som sørger for at dække alle dele af rummet effektivt, og det cirkulerer luften naturligt.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Smart på den stille måde

Med et minimalt lydniveau på blot 17 dB(A)* kører din Pure A9 så stille, at du knapt bemærker det. Selv ved maksimal hastighed er lydniveauet kun 46 dB(A)*, mere stille end snakken rundt om middagsbordet. * målt 1 m væk foran produktet

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt
Klipper og hav mødes