Produktinformation

Ultimativt sæt til Ergorapido, Ergorapido Classic og Rapido batteristøvsuger til hjem med allergi og kæledyr. Indhold: 1 x Trinity Pet mundstykke, 1 x Duster støvkost, 1 x fleksibelt slange, 1 x adapter t/Rapido.

Fordele

Ultimativ Kit til hjem med allergi og kæledyr

Ultimativ Kit til hjem med allergi og kæledyr giver dig alle de værktøjer, du har brug for til at fjerne besværet ved rengøring. Ethvert hjørne i dit hjem eller i din bil kan nås med disse mundstykker og den fleksible rørkombination.

God rækkevidde

Trinity Pet mundstykket og Duster støvkosten er designet til at nå de sværeste hjørner i dit hjem. Den fleksible slange tilføjer endnu en grad af frihed under rengøring. Ethvert hjørne i dit hjem eller din bil kan nås.

Garanti mod ridser

Duster støvkostens lodne stofbetræk er yderst blid på alle overflader. Det bøjelige design tilføjer fleksibilitet og giver mulighed for at rengøre de mest skrøbelige og sarte ting i dit hjem. Rengør computerskærme, planteblade og andre sarte overflader med ro i sindet.

Sikker rengøring

Duster støvkosten sikrer at genstande ikke suges ind i støvsugerens luftstrøm. Denne funktion giver dig mulighed for at rense smykkeskrin, legetøj og Lego uden risiko for at miste noget.

Ekspert til kæledyrshår

Gummistriberne i bunden af Trinity Pet mundstykket trækker hår og fibre ud af de forskellige stoffer. Stribens vinklede retning er udviklet til maksimal håropsamling i alle mundstykkets bevægelige retninger. Ingen vedligeholdelse efter brug.

Komplet sæt - Alt det værktøj, du har brug for til en nem rengøring.

Trinity Pet mundstykke til fjernelse af kæledyrshår uden vedligeholdelse og med fremragende rækkevidde. Duster støvkost til fin rengøring uden at blæse støv ud i luften. Fleksibel slange for nem rækkevidde og manøvredygtighed. Adapter, der også passer til Rapido håndstøvsuger.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone