Produktdetaljer

Ultimativt sæt til Ergorapido, Ergorapido Classic og Rapido batteristøvsuger til hjem med allergi og kæledyr. Indhold: 1 x Trinity Pet mundstykke, 1 x Duster støvkost, 1 x fleksibelt slange, 1 x adapter t/Rapido.

Fordele

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT20

Ultimativ Kit til hjem med allergi og kæledyr

Ultimativ Kit til hjem med allergi og kæledyr giver dig alle de værktøjer, du har brug for til at fjerne besværet ved rengøring. Ethvert hjørne i dit hjem eller i din bil kan nås med disse mundstykker og den fleksible rørkombination.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT20

God rækkevidde

Trinity Pet mundstykket og Duster støvkosten er designet til at nå de sværeste hjørner i dit hjem. Den fleksible slange tilføjer endnu en grad af frihed under rengøring. Ethvert hjørne i dit hjem eller din bil kan nås.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT20

Garanti mod ridser

Duster støvkostens lodne stofbetræk er yderst blid på alle overflader. Det bøjelige design tilføjer fleksibilitet og giver mulighed for at rengøre de mest skrøbelige og sarte ting i dit hjem. Rengør computerskærme, planteblade og andre sarte overflader med ro i sindet.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT20

Sikker rengøring

Duster støvkosten sikrer at genstande ikke suges ind i støvsugerens luftstrøm. Denne funktion giver dig mulighed for at rense smykkeskrin, legetøj og Lego uden risiko for at miste noget.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT20

Ekspert til kæledyrshår

Gummistriberne i bunden af Trinity Pet mundstykket trækker hår og fibre ud af de forskellige stoffer. Stribens vinklede retning er udviklet til maksimal håropsamling i alle mundstykkets bevægelige retninger. Ingen vedligeholdelse efter brug.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT20

Komplet sæt - Alt det værktøj, du har brug for til en nem rengøring.

Trinity Pet mundstykke til fjernelse af kæledyrshår uden vedligeholdelse og med fremragende rækkevidde. Duster støvkost til fin rengøring uden at blæse støv ud i luften. Fleksibel slange for nem rækkevidde og manøvredygtighed. Adapter, der også passer til Rapido håndstøvsuger.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - ESKD9
ESKD9 Canister

Pure D9 Performance-kit. Indeholder 4 stks. s-bag® Ultra Long Performance, 1 stk. s-filter® PUREADVANTAGE D11, 4 stks. s-fresh™-poser citrusduft og 1 stk. motorfilter.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT360+
KIT360+ Stick

Home & Car Kit. Passer til Ergorapido og Rapido. Indhold: Fleksibel slange, fuge- og møbelmundstykke, Rapido adapter & opbevaringsboks.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - ERK3
ERK3 Filters

PUREi9.2 Performance kit. Holder ydeevnen høj på din PUREi9.2. Indeholder: 2 x filter, 2 x sidebørste, 1 x hovedbørste.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes