Produktdetaljer

Kompakt bundhængslet vinskab til integrering med plads op til 18 flasker. Vinskab i høj kvalitet med LED lys og hylder på skinner med teleskopudtræk for nem placering og overblik. Vinskabet har elektronisk termometer og touch betjent justerbar temperaturstyring. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

Fordele

Opbevar vin i selv det mindste køkken

Oplev professionel vinopbevaring i selv det mindste køkken med den kompakte 900 Vinkøler. Den kan rumme op til 18 flasker fra 5°C til 20°C afhængigt af dine behov. Den sikrer, at hvert glas du skænker, drejer rundt i hånden og smager, har den rigtige temperatur, når du har lyst til et glas vin.

Vinkøler der altid køler til perfektion

Hold vinen ved den ideelle temperatur i vores vinkøler - til et vidunderligt glas vin hver gang. Det er enkelt at vælge en temperatur fra 5°C til 20°C, så du har tjek på den nøjagtige temperatur, du ønsker til din vin.

18 flasker, 1 vinkøler

Glem alt om at mangle plads i køleskabet til at opbevare vinen til et middagsselskab. Vores vinkøler har plads til at opbevare op til 18 flasker på én gang.

Få plads til enhver vinflaske i vores vinkøler

Denne vinkøler kan rumme selv store flasker, fra magnum champagneflasker til prosecco. Hylderne der er designet til absolut fleksibilitet kan opbevare en lang række forskellige former og størrelser. Du har altid plads til din favoritdrink.

Vinkøleren der passer perfekt ind overalt

Vores vinkøler passer perfekt ind i selv små køkkener. Det kompakte design uden fremspringende håndtag betyder, at det flugter med andre tilstødende apparater. Da den er lavet til at supplere den fulde serie, ser den flot ud hvor som helst.

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

Super!

Af Andreea På 16 november 2021 Oversat fra rumænsk

Et produkt, der giver køkkenet en tone af elegance! Jeg er meget glad for den, jeg har ønsket mig den længe, den er rummelig og køler vinen så meget som den skal! Jeg anbefaler stærkt!

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Andreea anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

uvirkelig!

Af Paulina På 12 oktober 2020 Oversat fra litauisk

forholdet mellem pris og kvalitet er ideelt, en bedre vinkøler med sådanne parametre er det virkelig ikke!

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Paulina anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Vinkøleskab til indbyning - KBW5T
900 serie Indbygnings Køleskab 45.5 cm

Kompakt bundhængslet vinskab til integrering med plads op til 18 flasker. Vinskab i høj kvalitet med LED lys og hylder på skinner med teleskopudtræk for nem placering og overblik. Vinskabet har elektronisk termometer og touch betjent justerbar temperatursty...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes