Electrolux 900 Frithængende emhætte 90 cm KFIA19R

0
(0)
Electrolux - Frithængende emhætte - KFIA19R

Nem betjening af emhætten

Det har aldrig været lettere at multitaske i køkkenet med 900 RemoteControl-emhætten. Du kan nemt ændre emhættens styrke eller slukke den helt på afstand. Så du kan udfolde din kreativitet andetsteds.

Electrolux - Frithængende emhætte - KFIA19R

Fjernbetjening til fuld bekvemmelighed

Multitasking i køkkenet er nemmere med RemoteControl-emhætte. Du kan nemt indstille emhætten eller slukke den helt på afstand. Så kan du fokusere på andre ting som eksempelvis at dække bord eller ordne vasketøj.

Electrolux - Frithængende emhætte - KFIA19R

Hob2Hood® til ren bekvemmelighed

Hob2Hood®-funktionen forbinder trådløst kogesektionen med emhætten. Emhætten indstilles automatisk ved madlavningens start efter den valgte styrke på kogesektion. Den gør det hårde arbejde, så du kan koncentrere dig om madlavningen.

Electrolux - Frithængende emhætte - KFIA19R

Kraftig motor, effektiv udsugning

Uanset dine behov renser emhætten effektivt luften for mados. Den kraftige motor og høje hastigheder holder altid køkkenet rent. Det er genvejen til et behageligt køkken.

Electrolux - Frithængende emhætte - KFIA19R

Nem betjening af emhætten

Med vores intuitive elektroniske betjeninger styrer du nemt og præcist emhættens indstillinger. Øg eller sænk styrken, tænd lys eller brug boost-funktionen uden besvær

Tekniske specifikationer

Installationsdiagram
 • Serie/Tema: 900 SENSE
 • Farve: Mat sort
 • Energieffektivitetsklasse: A
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 510x900x350
 • Højde, maks, mm: 850
 • Aftrækshul diameter, mm: 150
 • Min. afstand fra emhætte til el-/gaskogeplade, cm: 50/65
Specifikation
 • Frithængt, bredde 90 cm cm
 • Kapacitet min/max/: 330/555m³/time
 • Kapacitet max, intensiv 700 m³/time
 • Lydniveau min/max/intensiv: 50/64/69dB(A)
 • 3 sugestyrker + intensiv sug
 • LED spot belysning, 4 stk. : Med indbygget belysning får du til hver en tid et godt arbejdslys, og kan samtidig bruges som ekstra lys i dit køkken.
 • Elektroniske trykknapper
 • Hob2Hood - betjen emhætten fra kogeplader med Hob2Hood: Hvis du har en kogesektion med Hob2Hood funktion, kan du styre denne emhættes sugestyrke direkte fra kogepladen. Funktionen tænder emhætten og sugestyrken reguleres helt automatisk.
 • Indikator for fedtfiltermætning: Lad emhætten fortælle dig hvornår det er tid til, at rengøre fedtfilteret, så det fungerer optimalt hver gang.
 • Indikator for kulfiltermætning: Har du installeret et kulfilter i din emhætte, så vil indikatoren fortælle dig, hvornår det er mættet for fedt, og bør skiftes. Nemmere bliver det ikke, og du er dermed sikker på, at luften renses effektivt og rent.
 • Vaskbart fedtfilter, 1 stk.: En god og effektiv udsugning kræver en god sugeflade. Fedtfiltrene i dette emfang/emhætte, optager dampen effektivt, og når de trænger til at blive gjort rent, kan dette nemt gøres. Med et enkelt tryk kan du tage fedtfintrene ud, og vaske dem op i din opvaskemaskine. Nemt og bekvemt.
 • Fjernbetjening medfølger
 • LongLife kulfilter kan tilkøbes: LongLife kulfilter har en længere levetid end traditionelle kulfiltre. Dette langtidsholdbare kulfilter kan vaskes og tørres, således at kullene blive genaktiveret. Derved kan du øge levetiden op til ca. 3 års brug. Et traditionelt kulfilter har som tommelfingerregel en levetid til ca. 3 måneders brug. Den oplyste levetid er kun vejledende, og kan variere alt efter dit forbrugsmønster.
 • Lydniveau v/recirkulation, min/max: 55/71dB(A): Recirkulation renser luften ved hjælp af det installerede kulfilter, og sender den tilbage i køkkenet.
 • Kapacitet v/recirkulation, min/max/intensiv: 300/550/700 m³/h: Recirkulation renser luften ved hjælp af det installerede kulfilter, og sender den tilbage i køkkenet.
Ydelse
 • Hydraulisk effektivitetsklasse: A
 • Belysningseffektivitetsklasse: A
Installation
 • Farve: Mat sort
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 510x900x350
 • Højde, maks, mm: 850
 • Aftrækshul diameter, mm: 150
Energi
 • Energieffektivitetsklasse: A
 • Fedtfiltreringseffektivitetsklasse: C
 • Lydniveau, max (ikke intensiv sug) dB(A): 64
Andet

Tilbehør

Universal fedt- og kulfilter til emhætte, 400gr/m2. Mål: 57 x 47 cm.

Billede på køkken

Hvad mener du?

Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

This will be displayed next to your review

{{ props.errorNickname }}

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Andre produkter

Electrolux - Frithængende emhætte - LFI769X
Electrolux 700 Frithængende emhætte 90 cm

Frithængende emhætte i bredden 90 cm. Der er indbygget 4 stk. LED spot, som giver god og energirigtig belysning over din kogeplade. Derudover har den Hob2Hood® funktion, som giver mulighed for at kontrollere emhættens sugestyrke direkte fra en kogeplade med samme funktion. Med de elektroniske touchbetjeninger styres emhætten nemt og præcist. Føres hos udvalgte forhandlere.

Electrolux - Frithængende emhætte - KFIB19X
Electrolux 700 Frithængende emhætte 90 cm

Frithængende elegant SilenceTech emfang på 90 cm i bredden i rustfrit stål. Emhættens fire energibesparende LED spots sikrer et godt arbejdslys over din kogeø. Betjenes enten via touch eller forbindes med en kogeplade med samme funktion og på den måde styres direkte fra denne med den smarte Hob2Hood-funktion. Modellen her har tilmed den yderst brugbare Breeze funktion, der kører 60 minutter efter endt madlavning på et ekstremt lavt lydniveau for at få den sidste mados ud af køkkenet, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

Electrolux - Frithængende emhætte - EFI739X
Electrolux 700 Frithængende emhætte 90 cm

Frithængende elegant SilenceTech emfang på 90 cm i bredden i rustfrit stål. Emhættens fire energibesparende LED spots sikrer et godt arbejdslys over din kogeø. Kan forbindes og betjenes direkte fra en kogeplade med samme funktion med den smarte Hob2Hood-funktion. Modellen her har tilmed den Breeze funktion, der kører 60 minutter efter endt madlavning på et ekstremt lavt lydniveau for at få den sidste mados ud af køkkenet, for derefter at slukke automatisk. Føres hos udvalgte forhandlere.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Se alle søgeresultater på supportsiden
tools-circle-electrolux

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

cart-circle-elux

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

speech-bubbles-circle-electrolux

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt