Produktinformation

Det unikke køkken – skræddersyet til dig. Kombinér modulkogesektionen med andre moduler fra Electrolux og sammensæt din egen skræddersyede løsning – vælg mellem gas, induktion og glaskeramik.

Fordele

Det unikke køkken – skræddersyet til dig

Modulopbygget kogesektion til et køkken, hvor alt er muligt. De forskellige tilberedningsmetoder har hver sine fordele og fortrin. Når du modulopbygger, behøver du ikke at vælge.

Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC336F

Tør af – voila

Glaskeramikken på denne kogesektion er så nem at gøre ren. Du tørrer den bare over – voila!

Kontrol med et tryk

Intet gætteri med induktions-touchbetjeninger. Gå ind i indstillinger med den berøringsfølsomme glasoverflade, og skru op eller ned for temperaturen. Glasoverfladen uden fremskudte knapper er nem at rengøre.

Indstil nemt tiden for hvert trin i din opskrift

Følg tilberedningen med timeren. Den kan sættes op til en time og giver dig præcis påmindelse om tiden. Den slukker den valgte kogezone, når tiden er gået, og virker også som minutur.

Lås dine tilberedningsindstillinger

Funktionslåsen på vores kogeplader betyder, at dine tilberedningsindstillinger forbliver som de er, selvom betjeningen ved et uheld berøres af nogen - også børn. Dette betyder også, at du kan fjerne eventuelt spild uden at påvirke tilberedningsprocessen.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone