Produktdetaljer

Lille fryser til indbygning med lavt energiforbrug. Med indbygget akustisk alarm, hvis temperaturen stiger eller døren ikke er lukket korrekt. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Smal fryser, til den kompakte livsstil

Denne kompakte fryser kan placeres selv på de mindste steder med dets smalle design. Så du altid har nem adgang til alle dine frosne fødevarer.

Super-smal fryser til en komfortabel kompakt livsstil

Spar plads eller skab plads - den moderne designede kompakte fryser har et slankt ydre, der passer til det sted, du har brug for den, og får mest muligt ud af din tilgængelige plads, mens du får nem adgang til dine frosne fødevarer.

Vælg fryserindstillinger med elektronisk betjening

Elektronisk betjening giver dig mulighed for at justere indstillingerne og temperaturen i fryseren.

Electrolux - Integreret fryseskab - LYB3AF82R

Bevar perfekt konsistens med FastFreeze

FastFreeze-systemet fryser hurtigt friske madvarer, så vitaminer, konsistens, smag og alle de sunde vitaminer bevares bedre.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Integreret fryseskab - LUB3AE88S
600 serie Indbygnings Fryseskab med LowFrost 87.3 cm

Lille fryser til indbygning med lavt energiforbrug. Fryseren er med LowFrost, der mindsker behovet for afrimning og har indbygget alarm, hvis temperaturen stiger eller døren ikke er lukket korrekt.

Electrolux - Integreret fryseskab - LUT6NF18S
700 serie Indbygnings Fryseskab med NoFrost selvafrimning 177.2 cm

Fuldintegreret højt fryseskab med den velkendte selvafrimende NoFrost teknologi samt hurtig indfrysning med SuperFrys funktionen. Lyst interiør med transparente skuffer i forskellige størrelser, samt glashylder for større stabilitet og nemmere rengøring. Fø...

Electrolux - Integreret fryseskab - LUT6NE18C
700 serie Indbygnings Fryseskab med NoFrost selvafrimning 176.9 cm

Fuldintegreret fryseskab med SoftClose dørlukning, den velkendte selvafrimende NoFrost samt hurtig indfrysning med SuperFrys funktionen. Lyst interiør med transparente skuffer i forskellige størrelser, samt glashylder for større stabilitet og nemmere rengør...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes