Produktdetaljer

Smal kummefryser med lavt energiforbrug, indvendig belysning og akustisk samt visuel alarm ved temperaturstigning. 1 kurv medfølger. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Super smal fryser til kompakt livsstil

Kompakt fryser, der kun kræver lidt plads takket være det smalle design. Der er altid let adgang til dine frosne madvarer.

Super smal fryser til komfortabel, kompakt livsstil

Spar plads eller skab plads — denne moderne kompakte fryser har et smalt ydre, der passer ind overalt, optimerer plads og giver nem adgang til dine frosne madvarer.

Electrolux - Kummefryser - LCB1AF14W0

Kompressor med fem års garanti

Nyd den totale tryghed ved at vide, at kompressoren har fem års garanti. Garantien dækker fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Vælg fryserindstillinger med elektronisk styring

Du kan justere fryserens indvendige temperatur med de elektroniske betjeningsanordninger, og altid få præcis feedback fra LCD-displayet.

Fryser med LED-kvalitetsbelysning

Få fantastisk overblik med fryserens integrerede LED-belysning. De diskrete, energieffektive pærer lyser kraftigt op i hele fryserrummet. De forbruger ti gange mindre energi end standardpærer.

Stabelbare kurve til organiseret nedfrysning

Optimér pladsen i fryseboksen med stabelbare kurve. Placér dine madvarer efter behov, og gør det nemt at finde dem igen.

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

De bedste husholdningsapparater

Af Ольга På 16 juni 2021 Oversat fra russisk

Sidste år frøs jeg udstenede kirsebær med lidt sukker. Det viste sig at være meget velsmagende, børnene spiste alt hurtigt, og spørgsmålet opstod om en stor fryser. Jeg valgte og besluttede mig for denne Electrolux-model i meget lang tid. En kistefryser har en fordel i forhold til en lodret fryser: den indeholder meget mere end en fryser med hylder, og vigtigst af alt, at du kan sætte en ikke-standard (for eksempel stor fisk - denne idé kom straks fra min mand). Det er vigtigt, at Electrolux-modellerne har et moderne, smukt udseende, du behøver ikke tænke på, hvordan du skjuler brystet i lejligheden - det dekorerer køkkenet. Bryst med belysning - det er en fornøjelse at åbne den om aftenen og tage en pose bær ud. Superfrysefunktionen giver dig mulighed for at fryse bær og mad, mens du opretholder alle de nyttige kvaliteter. Og vigtigst af alt har jeg meget Electrolux-udstyr i mit hus, og jeg er helt sikker på kvaliteten af Electrolux.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Ольга anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
4

Praktisk og funktionel

Af Diego På 17 marts 2021 Oversat fra italiensk

For nylig købt, men jeg fandt det praktisk, funktionelt og ikke støjende, og 5-års garantien på kompressoren er et tegn på kvalitet. Derudover har den en enkel og pæn æstetik. Den eneste ulempe er "fremstillet i Kina", som jeg ærligt ikke forventede, men jeg tror, at electrolux holder sine forpligtelser med hensyn til kvalitet og pålidelighed.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Diego anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
4

Godt køb

Af Angie70 På 26 december 2020 Oversat fra italiensk

Fryser meget godt, meget stille og pladsbesparende. Den eneste fejl er, at det gør noget is i hjørnerne af sælerne. Stadig et godt køb!

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Angie70 anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Kummefryser - LCB3LE31W0
600 serie Kummefryser med LowFrost 308 l,

Stor og rummelig kummefryser med særdeles lavt energiforbrug. Model med 4 hjul, indvendig energibesparende LED belysning samt visuel og akustisk temperaturalarm. 3 kurve medfølger ved levering. Føres hos udvalgte forhandlere.

Electrolux - Kummefryser - LCB3LE20W0
600 serie Kummefryser med LowFrost 198 l,

Rummelig kummefryser med meget lavt energiforbrug. Modellen har intelligent LowFrost teknologi for mindre hyppig afrimning, lys og alarm ved for høj temperatur. Føres hos udvalgte forhandlere.

Electrolux - Kummefryser - LCB3LF26W0
600 serie Kummefryser med LowFrost 254 l,

Rummelig kummefryser med lavt energiforbrug samt LowFrost teknologi for reduceret dannelse af rim. Denne model har tilmed indvendig LED-belysning, 2 kurve for større opbevaringsfleksibilitet og visuelt samt akustisk signal ved temperaturstigning. Føres hos ...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes