Fordele

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X2

Dine ingredienser, på din måde

Hver ingrediens har sin plads i CustomFlex®-køleskabet. Du kan sætte de flytbare og aftagelige beholdere i køleskabsdøren, som du vil. Alt passer ind, fra asparges til blåbærbakker.

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X2

Justérbar opbevaring med CustomFlex®

Med CustomFlex® giver dig frihed til at skræddersy pladsen i dit køleskab. Døren har flytbare beholdere i forskellige størrelser, så du kan indrette pladsen efter behov. Beholderne er tilmed aftagelige, så du kan tage dem ud af køleskabet for nem adgang.

Smag og aroma er altid i top med MultiFlow

Maden holder sig optimalt med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur i køleskabet, så dine ingredienser ikke tørrer ud. Den skaber et miljø, som holder maden lækker, indtil næste indkøbstur.

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X2

Pålæg beskyttet, med ExtraChill skuffen

Beskyt kvaliteten, smagen og friskheden af pålæg og ost i ExtraChill-skuffen. Skuffen opretholder en lavere temperatur end resten af køleskabet med en aktiv cirkulation af kold luft.

Slankt, elegant, fladt dørdesign

Køleskabets elegante look er et perfekt supplement til det moderne køkken. Med dets rene linjer og flade dørdesign flugter det med dine køkkenfronter og -borde.

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38X2

Kompressor med 10 års garanti

Nyd den totale tryghed ved at vide, at kompressoren har ti års garanti. Garantien dækker fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

4

Electrolux sikkerhed i køling

Af Grażyna På 06 juli 2021 Oversat fra polsk

Køb den 05/25/2021 anlagt den 06/01/2021 af husholdningsapparater fra euro. Dette er mit næste AEG Electrolux-udstyr. Støvsuger, opvaskemaskine, vaskemaskine og selvfølgelig et køleskab. Den tidligere model af Electrolux-køleskabet tjente os i 21 år. Det faktum, at vi efter 18 år var nødt til at udskifte termostaten, og at originalen ikke var tilgængelig dengang, der blev installeret en anden, og temperaturen kan ikke indstilles med en sådan præcision, men den afkøles med en stærk køle tendens. Et effektivt gammelt køleskab er gået blandt folket, og de er meget tilfredse. Hvad det nye køleskab angår, er jeg generelt tilfreds. Det køler af og er stille og uden irriterende lyde. Temperaturerne i hver zone er som anført i instruktionerne, den varmeste er øverst, hvor du kan se ventilatoren. Mine bemærkninger er, at der med denne størrelse kunne være en glashylde mere. Derudover var der ikke noget udstyr på køleskabsdøren i mit eksemplar, som på alle fotos, der viser produktet. I sættet med CustomFlex hylder skulle der være en lukket beholder, og jeg fik alle 6 identiske containere afdækket. Måske er det fordi min kopi er lavet i Tyrkiet og noget blev ændret der. Jeg ville endda købe en sådan container, men den er ikke tilgængelig. Derfor gav jeg 4 stjerner, fordi varerne ikke overholder det, der tilbydes. Skufferne i friskhedsrummet og skufferne til frugt og grøntsager gør virkelig jobbet. Kan gemmes længere med passende indstillinger. Operationen er enkel, men du skal også føle det lidt. Det er dog bedst at læse vejledningen omhyggeligt, da udstyret har visse sikkerhedsforanstaltninger, og vi tror måske, at noget er galt. Hvis ikke manglen på en låsbar container på CustomFlex-døren, ville min tilfredshed være fuldstændig. Jeg har registreret køleskabet på Electrolux-webstedet, fordi producenten garanterer, at der efter registrering er en 10-års garanti på inverteraggregatet, der er installeret i dette udstyr. Samlet set anbefaler jeg det.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Grażyna anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Køleskab

Af Daiga På 28 juni 2021 Oversat fra lettisk

Omei var en meget ældre model, varede længe og er rummelig, intet er evigt, men nu bruges det som et marmeladeskab cabinet

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Daiga anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

En positiv overraskelse

Af Mariola På 02 december 2020 Oversat fra polsk

Teoretisk handler vi hver dag, for mig fungerer denne regel ikke af flere grunde. Derhjemme har jeg et stort køleskab med fryserum og et fryserum, men jeg mangler et køleskab til opbevaring af frisk mad. Jeg valgte køleskabet med en vis frygt. Efter et par dages brug fungerer det perfekt. Det er stille, energibesparende. Jeg er sikker på, at det hurtigt vil betale sig, jeg kaster ikke produkter. En stor fordel er systemet med multi-flow teknologi, takket være hvilken kølig luft fordeles jævnt inde i køleskabet, hvilket sikrer den rette temperatur i alle. Afhængigt af de produkter, der køles ned, kan jeg justere hylderne, perfekt til opbevaring af kager (i andre var det altid et problem) høje flasker. I mit hus fungerer køleskabet 100%, og jeg er krævende, jeg synes, at det kun er værd at købe køleskabet.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Mariola anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Perfekt, moderne køleskab

Af Hania På 26 november 2020 Oversat fra polsk

Jeg har ledt efter et køleskab i lang tid. Jeg har en fryser i det andet køkken, og en typisk køler til kager, grøntsager eller friskpresset juice var afgørende for mig. Jeg kunne dog ikke finde noget designer - det lykkedes mig bare at finde denne køler, og jeg er meget glad. Det ser smukt ud, er meget rummeligt, og maden, der er gemt i den, forbliver frisk i lang tid. Jeg glæder mig til at lave mad til jul :)

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Hania anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Køleskab - LRC5ME38W2
600 Fritstående Køleskab 186 cm E

Højtspecificeret køleskab i hvid med den unikke CustomFlex dørindretning. Køleskabet har LED belysning, ExtraChill lavtemperaturskuffe særligt god til pålæg og kød samt vores bedste ventilerede køleteknologi MultiFlow, der sikrer ensartet temperatur i hele ...

Electrolux - Køleskab - LRC4DF35X
600 Fritstående Køleskab 175 cm F

Køleskab i stål med god pladsfordeling og stor kapacitet. Køleskabet har DynamicAir køleteknologi, LED lys og døren er tilmed udstyret med den unikke CustomFlex indretning, hvor du kan flytte rundt på de mange beholdere præcist så det passer til dit behov. ...

Electrolux - Køleskab - LRC4DF35W
600 Fritstående Køleskab 175 cm F

Køleskab i hvid med god pladsfordeling og stor kapacitet. Køleskabet har DynamicAir køleteknologi, LED lys og døren er tilmed udstyret med den unikke CustomFlex indretning, hvor du kan flytte rundt på de mange beholdere præcist så det passer til dit behov. ...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt