Produktinformation

Højtspecificeret køleskab i hvid med flad dør og unikke CustomFlex beholdere i døren. Med køleteknologien Cooling 360°, der via metalbagvæggen hurtigt genskaber en ensartet temperatur i hele skabet efter døråbning. ExtraChill lavtemperaturskuffe, der er særligt god til pålæg og kød.

Fordele

Beskyttet konsistens. I hvert hjørne

Køleskab med Cooling 360° og avanceret luftcirkulation. Det specielt designede system sender luften rundt i hvert hjørne gennem godt fordelte lufthuller. Ægte rustfrit stål i høj kvalitet køler hurtigere efter døråbning. Konsistensen i hver ingrediens er sikret. For fuld smag i hvert bid.

Electrolux - Køleskab - LRC9ME38W4

Beskyttet konsistens. Hjørne-til-hjørne. Cooling 360°

Hjørne-til-hjørne luftcirkulation og Cooling 360°. Optimalt fordelte lufthuller sikrer køling af alle hjørner. Bagsiden i ægte rustfrit stål styrker både design og funktionalitet og genopretter hurtigt temperaturen efter døråbning. Produkterne holdes sprøde og bevarer naturens egen fine smag

Spar plads, når du opbevarer drikkevarer i den runde flaskeholder

Det runde flaskeholder hjælper med at holde dine drikkevarer kølige og dit køleskab organiseret. Systemet giver dig mulighed for lettere at opbevare store drikkevarer.

Electrolux - Køleskab - LRC9ME38W4

Kompressor med 10 års garanti

Nyd den totale tryghed ved at vide, at kompressoren har ti års garanti. Garantien dækker fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone