Vinkøleskabe

Servér og nyd dine yndlingsvine ved den rigtige temperatur og opbevar dem på den helt rigtige måde i vores elegante og smarte vinkøleskab.

Vinskab
5 af 5
 • Electrolux - Vinskab - ERW1573AOA
  Electrolux Vin Køleskab

  Vinskab til integrering og kan bygges under en bordplade. Dette eksklusive vinkøleskab har en kapacitet på op til 52 flasker. Det har desuden en elegant og diskret LED belysning, UV-absorberende glasdør og en nøjagtig temperaturstyring. Den ventilerede køleteknologi, sikrer at din vin opbevares ved den helt rette temperatur.

 • Electrolux - Vinskab - KBW5T
  Electrolux 900 A++ Vinskab

  Kompakt bundhængslet vinskab til integrering i den elegante og eksklusive mat sorte serie med plads op til 18 flasker. Matcher perfekt i designet til de øvrige produkter i Electrolux Matt Black serien. Luksuriøst A++ vinskab i høj kvalitet med indvendigt LED lys og hylder på skinner med teleskopudtræk for nem placering og overblik. Vinskabet har elektronisk termometer og touch betjent justerbar temperaturstyring. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Vinskab - KBW5X
  Electrolux 900 A++ Vinskab

  Kompakt bundhængslet vinskab til integrering i sort og stål med plads op til 18 flasker. Luksuriøst A++ vinskab i høj kvalitet med indvendigt LED lys og hylder på skinner med teleskopudtræk for nem placering og overblik. Vinskabet har elektronisk termometer og touch betjent justerbar temperaturstyring. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Vinskab - ERW0673AOA
  Electrolux Vin Køleskab

  Smalt vinskab til integrering, kun 30 cm bred. Dette eksklusive vinkøleskab har plads op til 20 flasker og har indvendig LED belysning. Skabet har UV-absorberende glasdør og en nøjagtig temperaturstyring samt ventileret køl, der opbevarer din vin ved den rette temperatur.

 • Electrolux - Vinskab - ERW0273AOA
  Electrolux Vin Køleskab

  Ekstra smalt vinskab til integrering, kun 15 cm bredt. Dette eksklusive vinkøleskab har plads til 7 flasker og har indvendig LED belysning. Skabet har en nøjagtig temperaturstyring og ventileret køl, der opbevarer din vin ved den rette temperatur.