Produktdetaljer

Premium reoler. Perfekt synlighed. Fremvis hele din vinsamling med 800 Perfect Shelving. De udtrækkelige, premium træhylder er designet med ideel afstand til at rumme alle flasker på 750 ml – selv din yndlingschampagne – uden at ridse etiketterne. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Premium reoler. Perfekt synlighed

Fremvis hele din vinsamling med 800 Perfect Shelving. De udtrækkelige, premium træhylder er designet med ideel afstand til at rumme alle flasker på 750 ml – selv din yndlingschampagne – uden at ridse etiketterne.

Ideel vinopbevaring med Single-Zone Pro

Ideel til opbevaring af alle vintyper i kortere eller længere tid, Single Zone Pro vinskabet kan indstilles til enhver temperatur mellem 5-20°C.

Cellar Management som en sommelier. Med OENO appen

Med OENO Cellar Management appen kan du scanne, spore, administrere og genopfylde din samling. Drevet af Vivino og perfektioneret af vores team af sommelierer, få tips om vin-mad-parring og ekspertanbefalinger.

Beskyt dine vine med 5 grundprincipper for professionel kælderlagring

Skab de ideelle forhold til at bevare dine vine og tillade dem at modnes støt med vores 5 grundprincipper for professionel kælderlagring: temperaturstabilitet, luftfugtighed over 50%, mørkt opbevaringsområde, et vibrationsfrit miljø og kvalitetsluftstrøm.

LED belysning i siden. Ideel belysning til din vin

LED belysning i siden lader dig skabe og styre den ideelle belysning for din vinsamling med fuld synlighed på hver hylde.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes