Produktdetaljer

Bordopvaskemaskine med display der viser resttiden og plads op til 6 standardkuverter. Denne energivenlige opvaskemaskine, har mange programmer at vælge i mellem, så du nemt kan finde det rette program, hvad enten det skal være ekstra hurtigt, eller blot særdeles økonomisk.

Fordele

Electrolux - Bordopvaskemaskine - ESF2400OW

Ingen opvask i hånden under festen

Lille lejlighed, stor fest? Med Electrolux Compact opvaskemaskinen skal du ikke at vaske op mellem retterne. Det gør vores 20-minutters fest-program for dig, så du kan snakke med gæsterne – eller lave dessert.

Det rigtige program til dine tallerkener hver gang

Den rigtige opvask til dine tallerkener, uanset kombinationen. Vælg imellem 6 programmer.

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

5

Perfekt opvaskemaskine

Af RasmusKH På 08 januar 2022

Trofast opvaskemaskine der gør hele opvasken ren hver gang.
Service skal bare stilles rigtigt. Gode programmer til forskellige behov, er meget tilfreds.

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • RasmusKH anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
2

Kan ikke rumme alle tallerkener

Af Trine På 31 juli 2018

Denne opvaskemaskine er designet lavt indvendig. Tallerkener der er større end 25 cm i diameter passer ikke. Holderne til tallerkener er anderledes end mange andre opvaskemaskiner, hvilket betyder at tykke tallerkener med buet kant ikke kan stå der.

 • Design
  1
 • Funktion
  2
 • Kvalitet
  3

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
4

Dejlig opvaskemaskine

Af CamillaSteensig På 08 juni 2018

Jeg er super glad for min bordopvaskemaskine. Hvis man er strategisk, så kan den sagtens rumme store tallerkner og andet godt. Mit eneste problem er, at sæbeholderen ikke altid åbner under vask. Jeg tror det er hvis bestikholderen er meget fyldt eller der står en stor tallerken i den side, hvor holderen skal åbne. Det er lidt træls, fordi det betyder, at jeg skal holde øje og tjekke maskinen regelmæssigt om den har åbnet for sæben...

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • CamillaSteensig anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
2

Ikke den bedste model.

Af HenrikNielsen72 På 02 december 2017

Rigtigt lille opvaskemaskinen.
Man skal ikke have store tallerkner, bestik eller glas, mine tallerkner måler 245 mm, og kan kun lige være i opvaskeren, hvis man kanter dem ind. Mine bestikknive måler 235 mm og kan ikke være i opvaskemaskinen hvis de står i bestikkurven.

Kurven ruster meget hurtigt, jeg købte min bordopvasker den 21. maj 2017, den 2. december 2017 opdagede jeg rust fire forskellige steder på kurven.

Jeg har tideligere haft en anden Elektrolux bordopvaskemaskine, den var super god, holdt 15 år + og først efter ca. 12 år begynte kurven at ruste.

 • Design
  3
 • Funktion
  2
 • Kvalitet
  1

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes