Produktdetaljer

Slank og enkel køkkenvægt - forbundet via Bluetooth så du på en nem måde kan holde styr på alle næringsværdier i det mad og drikke du indtager i løbet af dagen. Hjulpet af en brugervenlig app, hvor du kan gemme al den nødvendige information.

Fordele

Electrolux - Tilbehør sportsblender - BKS1

Bluetooth-tilsluttet køkkenvægt

Den Bluetooth-tilsluttede køkkenvægt er et uundværligt værktøj, som hjælper dig med præcision og oplysning om næringsværdien på dine ingredienser. Appen er enkel og nem at bruge, og kan hjælpe dig med at holde øje med dit ernæringsindtag.

Electrolux - Tilbehør sportsblender - BKS1

Enkel og intuitiv

Brugerfladen er enkel og intuitiv, vægten er slank og enkel, så den passer i ethvert køkken. Alle funktionerne er med touch

Electrolux - Tilbehør sportsblender - BKS1

Electrolux-app til køkkenvægt

Køkkenvægten overfører straks alle oplysninger om ingredienser til appen, som er enkel og nem at navigere i og også kan bruges offline (uden køkkenvægten). Appen er tilgængelig til IOS- og Android-telefoner

Indhold

1 x køkkenvægt, 3 x AAA baterier

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes