Produktdetaljer

Explore 7 kaffemaskine - Lad fantastisk kaffe være en del af din hverdag. Certificeret kaffebrygning i hver eneste kop - kaffemaskinen opfylder European coffee Brewing Centres kvalitetsstandard, som sikrer dig den bedste kop kaffe.

Fordele

Electrolux - Kaffemaskiner - E7CM1-6GB

Fantastisk kaffe hjemme hos dig selv

Oplev smagen af god filterkaffen med Explore 7 kaffemaskinen med automatisk overhældningsteknologi. Den er certificeret af European Coffee Brewing Centre. Med elegante linjer og moderne design supplerer den ethvert køkken - med en perfekt blanding af form og funktion.

Electrolux - Kaffemaskiner - E7CM1-6GB

Perfekt kaffe i hver eneste kop med certificeret kaffebrygning

Vågn op til en bedre kaffesmag med Explore 7 Kaffemaskinen, som opfylder European Coffee Brewing Centres kvalitetsstandarder, såsom at brygge en hel kande på kun seks minutter og brygge kaffen mellem 92°C og 96°C. Stol på, at vi leverer god smag, hver gang.

Electrolux - Kaffemaskiner - E7CM1-6GB

Et større brusehoved for bedre kaffe

AutoBloom™ brusehoved er større end standarden*. Den automatiske overhældningsteknologi sørger for at selv store mængder kaffe dækkes af vand. Garanterer ensartet styrke hver gang du brygger kaffe. (*Sammenlignet med Electrolux Expressionist kaffemaskinen EKF7800).

Electrolux - Kaffemaskiner - E7CM1-6GB

Aromavælger for ekstra smag

Aktivér aromavælgeren for ekstra smag. Den samme kaffe, bare med mere smag.

Electrolux - Kaffemaskiner - E7CM1-6GB

Bedre kaffe i længere tid med termokanden

Med vores termokande holdes kaffen varm i længere tid, uden at påvirke den delikate smag. Så du kan nyde fyldigere og bedre smag i hver eneste kop.

Electrolux - Kaffemaskiner - E7CM1-6GB

Let påfyldning af vand og svingbar filterholder

Filterholderen på Explore 7 kaffemaskinen er let at dreje til siden for hurtig og nem påfyldning af kaffe, og vandbeholderen fyldes let. For ubesværet kaffe hver morgen.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone