Produktinformation

Det er blevet nemt at spise sundt. Lav sundere mad med 600 AirFryer - op til 90% mindre fedt og op til 50% færre kalorier*. Steg, grill, rist eller bag hurtigere end nogensinde før, og tilbered varierede lækre måltider for hele familien. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Det er blevet nemt at spise sundt

Lav sundere mad med 600 AirFryer - op til 90% mindre fedt og op til 50% færre kalorier*. Steg, grill, rist eller bag hurtigere end nogensinde før, og tilbered varierede lækre måltider for hele familien.

*Sammenlignet med friturestegte pommes frites. Analyse foretaget af akkrediteret laboratorium (ISO/IEC 17025:2017).

Pladsbesparende størrelse, der ikke går på kompromis med kapaciteten

600 AirFryer er flot og kompakt i designet, og fylder mindre på køkkenbordet uden at gå på kompromis med kapaciteten i tilberedningskurven. Du kan lave op til 1,2 kg pommes frites på én gang - for hurtigere og sprødere resultater.

Med de forudindstillede tilberedningsfunktioner behøver du ikke gætte dig frem

600 Steam AirFryer har forudindstillede tilberedningsfunktioner, der gør det enklere at stege, bage og genopvarme dine livretter. Forudindstillede opskrifter justerer automatisk tiden og temperaturen, men du kan også justere dem manuelt efter dine præferencer.

Nem at rengøre og tåler opvaskemaskine

600 AirFryer har non-stick belægning, der gør det nemt og hurtigt at gøre den ren, når du har tilberedt dit måltid. Vask den i hånden, eller kom ganske enkelt de aftagelige dele i opvaskemaskinen.

Praktisk rystepåmindelse

Rystepåmindelsen fortæller dig, når det er tid til at ryste maden, så den bliver jævnt tilberedt med perfekt sprødhed. Den aktiveres automatisk halvvejs gennem tilberedningsprocessen, så du ikke behøver bekymre dig om at indstille en alarm.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone