Produktdetaljer

Køkkenmaskine med kraftig 1200W motor, der giver en driftssikker ydelse og alsidighed til at skabe en række opskrifter på din bagerejse. Det alsidige tilbehør og den store skål på 5 l af rustfrit stål giver ideel kapacitet til og mulighed for både små og store portioner af lækkert og sundt bagværk.

Fordele

Den ideelle hjælper når du vil være kreativ med bagning

Create 5 køkkenmaskinen hjælper dig med at bage de lækreste ting hver gang, fra brød til brownies og alt der imellem. Dens cirkulerende rørefunktion og kraftige motor giver optimale og ensartede bageresultater. Create 5 køkkenmaskine med slidstærkt, støbt kabinet er pålidelig til enhver lejlighed, fra den ugentlige bagning til lækkerier ved særlige lejligheder.

Electrolux - Køkkenmaskine - E5KM1-4SWB

Optimale resultater med cirkulerende rørefunktion

Cirkulerende rørefunktion sikrer, at alle ingredienser blandes godt og grundigt, og intet slipper urørt igennem, hvilket giver en jævn og glat konsistens af både små og store portioner.

Electrolux - Køkkenmaskine - E5KM1-4SWB

Kraftfuld 1200W motor

Det kræver en stærk motor at ælte dej til sundt fuldkornsbrød og pizzadej til tynde, sprøde pizzaer. Den kraftige motor giver en driftssikker ydelse og alsidighed til at skabe en række forskellige opskrifter på din bagerejse.

Electrolux - Køkkenmaskine - E5KM1-4SWB

Rigeligt stor skål på 5 l af rustfri stål

Den store skål giver ideel kapacitet til både små og store portioner, fra cupcakes til hyggestunder med familien, til særlige lejligheder som kræver ekstra lækre kager.

Electrolux - Køkkenmaskine - E5KM1-4SWB

Alsidigt tilbehør

Det kræver alsidige redskaber at bage lækkert og sundt bagværk. Kreér det surdejsbrød, den flødeostglasur og de marengssmåkager, du bedst kan lide, med dejkrogen, non-stick E-spaden og ballonpiskeren.

Flere forskellige hastigheder og pulsindstilling

Få ensartede og perfekte resultater – når du pisker en let flødeskum eller ælter tung dej med præcis kontrol ved hjælp af seks hastigheder og en pulsindstilling.

Tilbehør

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM6000
AssistentPRO Køkkenmaskine

AssistentPro køkkenmaskine i sort med stor kapacitet og kraftfuld 1200W motor, der giver overskud til alsidig tilberedning. 5,7 liter skål i rustfrit stål og 10 hastigheder.

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM3710
Love Your Day Køkkenmaskine

Oplev din kreativitet i madlavningen med den nye køkkenmaskine i serien Love Your Day. Motoren på 800W er kraftig nok til at håndtere dejen med lethed, og skålen på 4 liter er stor nok til de fleste opskrifter og kompakt nok til at kunne gå i opvaskemaskine...

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM3700
Love Your Day Køkkenmaskine

Love Your Day Collection køkkenmaskine i sort. 800W motor og rummelig 4 liters skål og leveres med piskeris, dejkrog, e-spade og praktisk stænkskærm. Der medfælger desuden tilbehør som rive-/snittejern, kødhakker og blender. Du kan justere ælte-/piskehastig...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt