Produktdetaljer

Electrolux Explore 7 blender i Soft Sand som er designet til at bevare næringsstoffer, friskhed og farve i dine ingredienser ved at blande dem præcist, med hjælp fra PowerTilt® teknologien. Designet med hvide LED lys, der fremhæver de vigtige funktioner. Alle dele kan komme i opvaskemaskinen.

Fordele

Electrolux - Blender - E7TB1-8SSM

Vinklet blendning for en friskere smag

Lækkerier kan skabes med et tryk på en knap på Explore 7 Blenderen fra Electrolux. PowerTilt®-teknologien bevarer farverne og friskheden i dine ingredienser, mens den intelligente hastighedskontrol forhindrer overblendning, så du altid får den mest lækre smag.

Electrolux - Blender - E7TB1-8SSM

PowerTilt® teknologi

Bevarer næringsstofferne, friskheden og farven i dine ingredienser ved at blende med en lille vinkel og optimal hastighed og holde en lavere temperatur.

Electrolux - Blender - E7TB1-8SSM

Intelligent hastighedsregulering

Designet til at fastholde en konstant hastighed, uanset hvilken type ingrediens eller mængde du blender. Opnår altid det ønskede resultat og bevarer fødevarernes kvalitet.

Electrolux - Blender - E7TB1-8SSM

Unik pulsfunktion

I modsætning til andre blendere tilbyder Explore 7 Blendere en række pulsindstillinger ved forskellige hastigheder for at give dig de helt nøjagtige teksturer til hver eneste opskrift.

Electrolux - Blender - E7TB1-8SSM

Skræddersyede opskrifter

Forprogrammerede indstillinger til de ønskede resultater, lige fra knusning til blendning, fra supper til drinks.

Electrolux - Blender - E7TB1-8SSM

Nem rengøring

Både beholder og klinger kan nemt og uden besvær vaskes i opvaskemaskinen. Touch knappen er nem at tørre af med en fugtig klud.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone