Opdag

Madlavning

Alle blendere i serien Masterpiece Collection™
RENT DESIGN

Kvalitetsmaterialer med glatte, aftørringsvenlige overflader til køkkenværktøj med god stil og funktion

Det rene design i Food Processorens kontrolpanel

Afsløring af Masterpiece Collection™

Masterpiece Collection™ inspireret af verdens bedste kokke. Hver blender har smarte funktioner til forbedring af dit køkken, fx TruFlow®-knive i titanium. Ekstra stærk og holdbar. Du kan hakke, mose og blende selv de mest besværlige ingredienser igen og igen.

Bordblender står på køkkenbordet

Præcisionsblending,
maks. smag

Lav smoothies fyldt med naturlig smag med vores bordblender. Modssat hurtige blendere, som varmer ingredienserne, når de pulveriseres, så holdes de kolde med vores PowerTilt®-design og langsommere motor. Det er med til at bevare de naturlige næringsstoffer i grøntsager og frugt. Den maser heller ikke frø, hvilket ellers kan få din smootie til at smage bitter.

Frisklavet grøntsatssmoothie i et glas med sugerør
Hak, sorter, blend og pisk

Lær hver teknik med vores specialdesignede udvalg af snitte- og mixer-tilbehør

Immersion Blender med piskefunktion til flødeskum

De fineste ingredienser. Lækker smag.

Vi har været i Frankrig og hentet de bedste ingredienser. Derefter lavede vi en fyldig landsuppe med mosede kikærter. Følg videoopskriften og lav den lækre suppe til familie og venner.

Food Processor på køkkenbordet

Perfekt timing

PowerTilt® – enkelt design, der gør forskellen. Du behøver ikke røre for at få det til at blende. Vores Masterpiece Collection™ Food Processor er designet, så indholdet kastes frem mod knivene i stedet for at ligge oven på dem. Det betyder, at alt bliver blendet fint og hurtigt.

Mestr nye smagsoplevelser

Kunstnerisk tilberedt med Masterpiece Collection, så hver ingrediens kommer til sin ret

Butterdejsmundfulde er den perfekte appetiser

Butterdej med kantereltapenade

Med den unikke Masterpiece Collection™ kan du selv lave den svenske specialitet löjrom. Bland let butterdejen i din Food Processor. Grovsnit sautérede kantereller til en tapenade. Bland med crème fraîche i din Immersion Blender og pisketilbehøret. Små perfekte mundfulde.

Den smarte Immersion-stick-blender pænt placeret på køkkenbordet

Mestermix,
turbohastighed

Fast-track til den bløde og fløjsagtige konsistens, det er nemt med din Immersion Blender. Vores unikke TruFlow® Pro-teknologi styrker smagen ved at blande ingredienserne hurtigt og ensartet. Let at rengøre og gemme - den effektive stick-blender kombinerer titanium-coatede knive og en effektiv turbomotor, der let kan blende store stykker grøntsager eller frugtstykker. Dens glatte og klokkeformede hoved betyder, at den er blid for stegepanden.

Grov grøntsagssauce over kogt pasta

Immersion Blender til at lave en lækker chokolademusse og hindbærcoulis

Professionel kreativitet

Det er let at lave mad på restaurantniveau derhjemme, hver eneste dag. Electrolux har arbejdet med prestigefyldte restauranter i hele verden i 90 år, og rafinneret og udviklet vores produkter med henblik på den bedst mulige smag. Vi har en lang række dejlige opskrifter til at inspirere dig med vores Masterpiece Collection™.