Produktinformation

Well A5 & A7 BREEZE komplet luftfilter + lugtbeskyttelsesfilter. Plisseret E12 partikelfilter kulstofkassette med RFID tag.

Fordele

Usædvanlig god finpartikelfiltrering

De unikke foropladede fine partikelfiltermedier giver en yderst effektiv barriere mod mikroskopiske partikler, og opsamler 99,5% af partikler så små som 0,3 µm.

*Filtrerer op til 99,5% af partikler så små som 0,3 μm baseret på Sodium Chloride (NaCI) Aerosol test udført af eksternt testorgan i 2020.

Antibakteriel beskyttelse. Beskyt din familie mod uønskede gæster

Beskyttelse mod luftbårne bakterier er altafgørende for at skabe et sundere hjemmemiljø. BREEZE komplet luftfilter har en antibakteriel belægning, der neutraliserer bakterienzymer på celleniveau, neutraliserer op til 99,9% af fangede luftbårne bakterier, der findes i hjemmet og forhindrer yderligere bakterievækst.

*Testet for E. coli, Staphylococcus aureus, Serratia marcescens og Legionella pneumophila baseret på ekstern test i 2019 i henhold til kinesisk standard GB 21551.2-2010 Appendiks A.

Indkapsler ubehagelig lugt

Aktivt kulfilter giver enestående absorption af lugte og gasser, der typisk findes i hjemmet. Flygtige organiske forbindelser, der frembringer lugt forbundet med kæledyr, affald, madlavning og endda husholdningskemikalier, indkapsles for at hjælpe med at holde din indendørs luft friskere i længere tid.

*Filtrerer op til 92,18% af de samlede flygtige organiske forbindelser baseret på test i 2020 i henhold til kinesisk standard GB / T 18801-2015.

Smart filter

Hvert filter er udstyret med et smart tag, der måler den fine partikeleksponering og den resterende filterlevetid. Appen angiver, hvornår det er tid til at udskifte filteret.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone