EFWBRZ3 Well A5/A7 BREEZE standard filter + odour filter EFWBRZ3

0

0 (0 Anmeldelser)

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBRZ3

Usædvanlig god finpartikelfiltrering

De unikke foropladede fine partikelfiltermedier giver en yderst effektiv barriere mod mikroskopiske partikler, og opsamler 99,5% af partikler så små som 0,3 µm.

*Filtrerer op til 99,5% af partikler så små som 0,3 μm baseret på Sodium Chloride (NaCI) Aerosol test udført af eksternt testorgan i 2020.

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBRZ3

Antibakteriel beskyttelse. Beskyt din familie mod uønskede gæster

Beskyttelse mod luftbårne bakterier er altafgørende for at skabe et sundere hjemmemiljø. BREEZE komplet luftfilter har en antibakteriel belægning, der neutraliserer bakterienzymer på celleniveau, neutraliserer op til 99,9% af fangede luftbårne bakterier, der findes i hjemmet og forhindrer yderligere bakterievækst.

*Testet for E. coli, Staphylococcus aureus, Serratia marcescens og Legionella pneumophila baseret på ekstern test i 2019 i henhold til kinesisk standard GB 21551.2-2010 Appendiks A.

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBRZ3

Indkapsler ubehagelig lugt

Aktivt kulfilter giver enestående absorption af lugte og gasser, der typisk findes i hjemmet. Flygtige organiske forbindelser, der frembringer lugt forbundet med kæledyr, affald, madlavning og endda husholdningskemikalier, indkapsles for at hjælpe med at holde din indendørs luft friskere i længere tid.

*Filtrerer op til 92,18% af de samlede flygtige organiske forbindelser baseret på test i 2020 i henhold til kinesisk standard GB / T 18801-2015.

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBRZ3

Smart filter

Hvert filter er udstyret med et smart tag, der måler den fine partikeleksponering og den resterende filterlevetid. Appen angiver, hvornår det er tid til at udskifte filteret.

Tekniske specifikationer

  • Produktnummer: 900 923 323
  • EAN: 7319599037988
Specifikation
Andet
  • Produktnummer (PNC): 900 923 323
  • EAN: 7319599037988
Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Filter til luftrenser - EFDBRZ4
EFDBRZ4 BREEZE360 Komplet luftfilter Pure A9 BREEZE360 standard filter for model PA91-404DG/GY

Udskift din Pure A9 luftrenser med nye filter. BREEZE360 er et allround filter som også er standard i alle PureA9 luftrensere. Det giver en effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftk...

Electrolux - Filter til luftrenser - EFDBRZ6
EFDBRZ6 Pure A9 BREEZE360 standard filter for model PA91-604DG/GY

Udskift din Pure A9 luftrenser med nye filter. BREEZE360 er et allround filter som også er standard i alle PureA9 luftrensere. Det giver en effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftk...

Electrolux - Filter til luftrenser - EFDBTH4
EFDBTH4 BREATHE360 pollenfilter Pure A9 BREATHE360 pollen filter for model PA91-404DG/GY

Pollenfilter til luftrenser i Pure A9-serien. BREATHE - Dette allround filter er standard i alle PureA9 luftrensere. Giver effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftkvalitet indenfor....

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt