Produktinformation

BREATHE Pollenbeskyttelsesfilter til Pure Multi 700 Air purifier, som er specialudviklet til at indfange og neutralisere luftbårne pollenpartikler og forhindre allergiske reaktioner, når filteret skal skiftes. Det forladede filter giver en yderst effektiv barriere mod mikroskopiske partikler, og indfanger 95% partikler helt ned til 0,3 µm.

Fordele

BREATHE filter til beskyttelse mod pollen

Reducerer og neutraliserer hurtigt pollen i indendørsluften.

Neutraliserer indfanget luftbåren pollen

Det specialdesignede BREATHE filter til beskyttelse mod pollen fanger og neutraliserer de fleste af de luftbårne pollenpartikler, og hjælper med at minimere allergiske reaktioner, når det er tid til at skifte filteret - hvilket reducerer mængden af pollen i dit hjem.

*Testet i henhold til GB/T 21551.2.2010 Appendiks B 94,52% fjernelse af pollenallergen type Bet v1 (2020).

Hurtig pollenfjernelse

BREATHE pollenbeskyttelsesfilteret er designet til at flytte op til 20% mere luft end almindelige filtre og hjælper med at muliggøre hurtigere fjernelse af pollen fra indendørsluften.

*Interne test tester til AHAM-AC-1-2019 standard, røg m3/h, sammenligner Electrolux CLEAN-filter med BREATHE-filter.

99,5% HEPA filtrering

Unikt præladet filter til fine partikler, som giver en yderst effektiv barriere mod mikroskopiske irriterende stoffer, allergener og støvpartikler, og fanger op til 99,5% af partikler så små som 0,3 mikrometer.

Intelligent luftrensning lige ved hånden

Hvert filter er udstyret med et smart tag, der måler eksponeringen af fine partikler og filterets levetid. Appen angiver, hvornår det er tid til at udskifte filteret for at sikre frisk luft i dit hjem.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone