Produktdetaljer

Elegance møder effektivitet. Den diskrete transportable luftrenser har sensorer, der registrerer og aktiverer filtrering af op til 99,72% af partikler så små som 0,3 µm.

Fordele

Electrolux - Luftrenser - WA71-304GY

Performant purification. Designed around you.

Nyd et renere hjem med vores første serie af luftrensere med flere niveauer, designet til enten at stå på gulvet eller at hænge på væggen for at spare plads. Tekstilbetrækket fra Kvadrat* til frontpanelet giver mulighed for smagfuld tilpasning til hjemmet.

*Tilbehør til individuel tilpasning sælges separat

Electrolux - Luftrenser - WA71-304GY

Prikken over i'et i dit hjem

Med et karakteristisk design og forskelligt tekstilbetræk til frontpanelet er Well A7 designet til at passe ind, uanset om det er i soveværelset eller i stuen. Lydniveauet på 20 dB(A)* minder om lyden af blød regn, så atmosfæren ikke forstyrres.

*Lydniveau på laveste blæserhastighed; målt 1 meter foran luftrenseren.

Electrolux - Luftrenser - WA71-304GY

Let, transportabel og fleksibel

Flyt Well A7 i bærehåndtaget til det rum, hvor behovet er størst, og tilpas den* så den enten skiller sig ud eller falder i ét med rummet. Placér den på de to ben, så den kan stå i en tilbagelænet position på gulvet, eller hæng den på væggen og spar plads på gulvet.

*Tilbehør til individuel tilpasning sælges separat

Electrolux - Luftrenser - WA71-304GY

Effektiv 5-trins luftrensning

Et avanceret 5-trins luftrensningssystem giver mulighed for at indfange op til 99,93% af partikler så små som 2,5 mikrometer (PM 2,5)* og op til 92% af almindelige flygtige, organiske stoffer*.

*Baseret på tests, der blev udført eksternt i september 2020 i henhold til standarden GB/T 18801-2015.

Electrolux - Luftrenser - WA71-304GY

360 graders luftstrømssystem

Well A7's luftstrømssystem tilbyder 360 graders luftindtag - dækker kanterne på frontpanelet - en 3D-blæser samt 5-trins luftfiltrering.

*Baseret på interne tests i henhold til ANSI-AHAM AC-1-2015 standard i september 2020. Rensningstid er baseret på test udført på højeste blæserhastighed i et rum på 10 m².

Electrolux - Luftrenser - WA71-304GY

Vær tilsluttet og i kontrol

Styr og planlæg specifikke opgaver med Electrolux Wellbeing-app. Sensorer til partikler (PM1, 2,5, 10) og TVOC (samlede flygtige, organiske stoffer) gør det muligt for Well A7 i Smart mode at justere rensningshastigheden ud fra de værdier, den registrerer i dit hjem.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt
Klipper og hav mødes