Produktdetaljer

Electrolux EP81AB25UG ANIMAL 800 ledningsfri støvsuger med op til 35 min. køretid, slidstærk langtidsholdbar motor og 6 gange kraftigere sugestyrke end tidligere modeller samt Quick Release funktion til håndholdt enhed.

Fordele

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP81AB25UG

Power møder alsidighed og sikrer grundighed i én arbejdsgang.

Rengør hele dit hjem på én gang, eller tager sig af lejlighedsvis rengøring med utrolig grundighed, uanset overfladen. Oplev en kraftfuld og tilpasningsdygtig støvsuger, der er designet til den måde, vi lever på i dag.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP81AB25UG

6 gange* kraftigere.

Højhastighedsmotoren leverer 6 gange* sugestyrken for et grundigt rengøringsresultat.

*Baseret på interne tests af sugeeffekten på håndholdte enheder i henhold til IEC 62885-2, sammenlignet med den tidligere EER75STM model.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP81AB25UG

Rengøring klaret på en enkelt opladning**

Så du kan klare alle dine rengøringsopgaver med lethed.

**Interne tests understøtter op til 35 minutters brug i Min Mode, hvilket svarer til et beregnet overfladeareal på op til 75 m2.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP81AB25UG

PetPro+ mundstykket fjerner kæledyrshår fra enhver overflade.

Kombinationen af børste og gummistrimler sikrer at PetPro+ mundstykket samler hår op fra alle overflader inklusiv din bil. Graver dybt ned i polstringen for at trække det sværest tilgængelige kæledyrshår ud.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP81AB25UG

Quick Release - den håndholdte enhed kan tages af med ét tryk på en knap.

Quick Release funktionen gør det nemt at håndtere støvsugeren. Med et enkelt tryk på en knap kan du nemt løsne den håndholdte enhed fra ladestationen, og du kan gøre det hele med én hånd.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP81AB25UG

Auto mode for en mere effektiv rengøring.

Uanset om det er hårde gulve eller tæpper tilpasser Auto mode automatisk sugestyrken til gulvtypen for effektiv rengøring.

Tilbehør

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er dit sted. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PQ91-40GG
PURE Q9 Cordless Cleaner 50 min.

Electrolux Pure Q9. En 2-i-1 støvsuger med magnetisk ladestation, der gør det nemt og hurtigt at klare den daglige rengøring. Du får en kraftfuld støvsuger med indbygget håndtagstøvsuger som er lige til at tage ud, og giver fuld bevægelsesfrihed og alsidig ...

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PQ91-50MB
PURE Q9 Cordless Cleaner 55 min.

Electrolux Pure Q9. En 2-i-1 støvsuger med magnetisk ladestation, der gør det nemt og hurtigt at klare den daglige rengøring. Du får en kraftfuld støvsuger med indbygget håndstøvsuger, som er lige til at tage af, og giver fuld bevægelsesfrihed og alsidig re...

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PQ91-ANIMA
PURE Q9 Cordless Cleaner 55 min.

Electrolux Pure Q9 2i1 støvsuger med magnetisk ladestation, der nemt og hurtigt klarer den daglige rengøring. En kraftfuld støvsuger, som ligger let i hånden og med aftagelig håndstøvsuger, som giver fuld bevægelsesfrihed og alsidig rengøring - også over gu...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes