Produktdetaljer

Designet til måden, vi lever på i dag. Den forsegler støv og renser udblæsningsluften i 5 trin med mikrostøvfiltrering af høj kvalitet og bidrager væsentligt til hygiejnen og luftkvaliteten i dit hjem.

Fordele

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-ALRGY

Det bedste fra begge verdener

En ledningsfri støvsuger, der efterlader dit hjem skinnende rent på en enkelt opladning og har samme ydeevne som en traditionel støvsuger.* *Rengører op til 80 m2 gulv på maks. styrkeindstilling på én opladning og opfylder EU-kommissionens forordning nr. 666/2013 om miljøvenligt design for støvsugere med ledning på tæpper.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-ALRGY

Unik fleksibilitet

Den unikke fleksible hovedenhed gør det muligt at rengøre hver en tomme i dit hjem – lige fra under lave møbler til høje loftshjørner. Pure F9 kan tilpasses alle overflader og møbler i dit hjem, takket være den integrerede udtræksslange og det smarte 3-i-1 tilbehør.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-ALRGY

Ergonomisk design

Med Pure F9 teleskoprør kan højden indstilles, så den passer perfekt til dig. Med den unikke fleksible hovedenhed og det lave tyngdepunkt ligger Pure F9 let i hånden og er utrolig let at styre. Pure F9 er en præcist afbalanceret støvsuger.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-ALRGY

Allergy Kit

Det vaskbare Allergy Plus filter og 5-trins cyklonteknologi forsegler det fine støv, dyrehår og renser udblæsningsluften med > 98,6 % mikrostøvfiltrering.** Fjern støv og fine partikler fra dine møbler, din madras og dine trapper med Allergy Pro mundstykket. Det skånsomme mundstykke med plyspude fjerner støv og fine artikler fra sarte overflader og møbler uden at beskadige dem.

**Gennemsnitlig filtreringseffektivitet for partikler 0,3-2,5 µm målt med IEC 60312- 1-testmetoden.

Autofunktion

Intelligent styrke kombineret med ydeevne. Med Pure F9's autofunktion justerer den avancerede elektronik automatisk sugestyrken, så den passer til den overflade, du rengør, og optimerer støvopsamlingen.

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

1

Virkelig dårlig

Af MSvane På 23 maj 2021

Lever på ingen måde op til mine forventninger til en meget dyr støvsuger. Dårlig sugeevne, taber det opsugede efter endt sugning. Kan ikke suge 2 cm op til væggen, man skal kører over den mindste ting mange gange. Røret stopper til ved den mindste nullermand, så man skal have skildt den ad for at komme i gang igen. Absolut ikke penge værd.

 • Design
  3
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  1

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for anmeldelsen
Tømning af støvbeholder samt rensning af filtre er vigtig for sugeevnen, så det kan være årsagen til den manglende opsugning

2

For mange designfejl gør den ubrugelig til børnefamilier

Af Forsanger På 06 april 2021

Jeg har en meget blandet oplevelse af denne støvsuger. For det første er det smart at motoren kan køres op og ned, det gør at vægten kan flyttes ned mod jorden og derved ikke vejer så meget, når man bruger den normalt og ikke skal ind under møbler. Der er dog nogle helt klare designproblemer, som gør, at jeg ikke kan anbefale den til normale hjem, uden husdyr endda.

1: Sugeevnen forsvinder ret hurtigt, bare den bliver lidt fuld, så er den gode sugestyrkereduceret med ca 40pct.

2: Derudover er selve åbningen fra røret og ind i støvopsamleren vinkelret og rektangulært, hvilket gør at ting som et enkelt blad fra en blomst, eller et lille stykke træspån fra pejsen etc blokerer hele indsugningen, netop fordi den er vinklet 90grader - så den skal skilles helt ad og det tilstoppede sted renses.

3: Selve støvsugerhovedet kan ikke opsamle særligt store produkter, som f.eks en Cheerios (bruges i mange test) - selv mindre elementer som havregryn skubber den bare foran sig, hvilket gør det svært at anbefale den til børnefamilier.

4: Efter kort tid brækkede den lille stift der gør, at motoren kan trækkes op til håndtaget, så den bare glider ned til jorden igen - da den ikke længere kan sættes fast.

5: Efter kort tid løsnede de små børster sig fra rullen, så de nu slår ind mod kanten af børstehovedet, når den kører rundt.

Jeg må sige, at jeg har fortrudt mit køb

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for din anmeldelse
Der er mange input som vores produktudviklere kan tag med
Mht til fejl på produkter så gør vi opmærksom på at man skal kontakte os via vores kontaktformular eller via forhandleren for evt udbedringer af fejl eller mangler inden for reklamationsperioden

1

Suger dårligt - tømmer skidt på gulvet

Af Clauss På 22 februar 2021

Jeg har virkelig set frem til denne støvsuger. Desværre suger den dårligt. Slet ikke som en "almindelig" støvsuger. De fleste krummer og lignende, skal man køre forbi nogle gange. De skubbes foran støvsugeren. Jeg skal løfte støvsugerhovedet aktivt op på krummerne og trække langsomt tilbage. Når jeg er færdig med at støvsuge (og det tager lang tid) og slukker for støvsugeren, tømmer den skidt ud på gulvet. Det har jeg læst på nettet, at andre har problemer med. Det er ærgerligt, for det er en veldesignet og nem støvsuger at bruge. Desværre kan jeg ikke anbefale den.

 • Design
  4
 • Funktion
  2
 • Kvalitet
  1

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Hvis man oplever fejl eller mangler på et produkt, anbefaler vi at man kontakter os via vores kontaktformular
Vi sender kunden her en mail vedr sagen

1

Suger fint, men laver ridser i gulvet

Af RasmusJW På 11 maj 2020

Støvsugeren er som udgangspunkt god, men når mundstykket laver ridser i vores parketgulv, så kan jeg ikke anbefale produktet.

 • Design
  3
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  3

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Hej Rasmus
Det er ikke meningen at mundstykket skal ridse gulvene. Jeg vil anbefale dig at du kontakter vores serviceafdeling via kontaktformularen her på siden
Mvh Sanne, Electrolux

Andre produkter

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PQ91-40GG
Pure Q9 Ledningsfri 2i1 støvsuger Granite Grey Op til 50 min. køretid Poseløs

Electrolux Pure Q9. En 2-i-1 støvsuger med magnetisk ladestation, der gør det nemt og hurtigt at klare den daglige rengøring. Du får en kraftfuld støvsuger med indbygget håndtagstøvsuger som er lige til at tage ud, og giver fuld bevægelsesfrihed og alsidig ...

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PQ91-50MB
Pure Q9 Ledningsfri 2i1 støvsuger Mahogny Bronze Op til 55 min. køretid Poseløs

Electrolux Pure Q9. En 2-i-1 støvsuger med magnetisk ladestation, der gør det nemt og hurtigt at klare den daglige rengøring. Du får en kraftfuld støvsuger med indbygget håndstøvsuger, som er lige til at tage af, og giver fuld bevægelsesfrihed og alsidig re...

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PQ91-ANIMA
Pure Q9 Ledningsfri 2i1 støvsuger Shale Grey Op til 55 min. køretid Poseløs

Electrolux Pure Q9 2i1 støvsuger med magnetisk ladestation, der nemt og hurtigt klarer den daglige rengøring. En kraftfuld støvsuger, som ligger let i hånden og med aftagelig håndstøvsuger, som giver fuld bevægelsesfrihed og alsidig rengøring - også over gu...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes