Produktdetaljer

Filtersæt til Well Q6-8: 1 x E10 udblæsningsfilter, 1 x progressiv filter til fint støv

Fordele

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - ESKW1

Well Q Performance Kit

Performance Filter Kit, som indeholder både det progressive filter og udblæsningsfilter, og som sikrer, at din støvsuger fungerer bedst muligt.

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - ESKW1

Top performance og vaskbare filtre

Optimalt filtreringsniveau, når det kommer til pollen, støv og allergener i dit hjem. Begge filtre kan vaskes for en bæredygtigt tilgang. Vask og skift dine filtre regelmæssigt så din støvsuger fungerer som NY hver dag.

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - ESKW1

Progressivt filter

2-lags filteret fanger alle større partikler, som undslipper det cykloniske rengøringstrin.

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - ESKW1

Udblæsningsfilter

Et vaskbart hygiejnefilter E10, der fanger selv de allerfineste partikler som pollen, skimmelsporer, afføring fra støvmider og allergener. Ved at rense luften, der blæses ud af støvsugeren, reducerer dette filter risikoen for allergiske reaktioner.

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - ESKW1

Vask og skift filtre regelmæssigt

Vi anbefaler at vaske filtrene efter hver 5. tømning af støvbeholderen. Filtrene slides med tiden, og vi anbefaler at udskifte udblæsningsfilteret en gang om året, og det progressive filter hver 6. måned.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT11
KIT11 Perfect Care Delicate Care Kit, 36 mm oval tilslutning

Electrolux Delicate Care Kit giver dig specialværktøj til rengøring af overflader som nips, lamper og gardiner. Passer til støvsugere med ovalt rør (36 mm).

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT12
KIT12 Perfect Care Clean & Tidy Kit, 36 mm oval tilslutning

Electrolux Clean & Tidy Kit passer til ovalt 36 mm støvsugerrør og indeholder et fleksibelt mundstykke til rengøring i sprækker og smalle steder, et turbomundstykke til rengøring af sæder og hynder, samt et blødt mundstykke som skånsomt rengør sarte overfla...

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT13
KIT13 Perfect Care Animal Care Kit, 36 mm oval tilslutning

Electrolux Animal Kit giver dig en forbedret rengøringsoplevelse, når du skal fjerne hår og fibre, som dine kæledyr har efterladt. Tilbehøret passer til vores ovale støvsugerrør, Ø36 mm.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes