Produktdetaljer

Med allergisættet til ErgoRapido og Rapido støvsugere har du vigtige redskaber til fjernelse af støv og fine partikler, specielt til områder, hvor støv er svært at nå.

Fordele

Allergisæt, som giver dig yderligere mulighed for fjernelse af fine partikler

Med allergisættet til ErgoRapido og Rapido støvsugere har du vigtige redskaber til fjernelse af støv og fine partikler, specielt til områder, hvor støv er svært at nå.

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT15

Børste til sarte overflader

Børste til sarte overflader, som fjerner støv og fine partikler med bløde børstehår, der er ideel til persienner, lampeskærme og rammer.

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT15

Mundstykke til sprækker

Et fladt mundstykke til sprækker for effektiv fjernelse af støv og partikler fra snævre og svært tilgængelige steder.

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT15

BedPro™ MINI

BedPro™ MINI til skånsom rengøring af senge og sofaer. Fjerner støv og partikler fra dit sengetøj og polstring.

Adapter til Rapido medfølger

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

Den ekstra støvsuger overraskede selv mig !!!

Af Agnieszka På 09 januar 2021 Oversat fra polsk

Jeg købte Ottt bare til mit navnedag, en smigret mening på Internettet - Jeg gik bare i butikken med min datter og købte den. Prisen går fint, men mulighederne og designet er overvældende. Moderen til en 14-årig datter, 4 katte og en hund, har noget at gøre, og støvsugning af dette mirakel er en fornøjelse. Let, ekstremt formet og manøvredygtigt, absorberer støv og hår. Let at bruge, ingen unødvendige kabler og ildelugtende poser. Når det er skåret og støvet. selvrensende megabørste. 2-i-1-funktion og afmonter Pam Pam-rammen til bilen. Jeg er så begejstret for dette mirakel, at støvsugning nu er en fornøjelse. Bedpro power sugekop trækker det dårlige ind, og UV-lyset dræber :))) sugekraften er ttt. Jeg anbefaler det meget. For mig er støvsugeren som en mærketaske med mærke parfume indeni. Anbefales, værd at prisen, værdig kvalitet og funktion. Endelig vil jeg endda tilføje, at kæledyr er imponeret 😁

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

  • Design
    5
  • Funktion
    5
  • Kvalitet
    5
  • Agnieszka anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT11
KIT11 Perfect Care Delicate Care Kit, 36 mm oval tilslutning

Electrolux Delicate Care Kit giver dig specialværktøj til rengøring af overflader som nips, lamper og gardiner. Passer til støvsugere med ovalt rør (36 mm).

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT12
KIT12 Perfect Care Clean & Tidy Kit, 36 mm oval tilslutning

Electrolux Clean & Tidy Kit passer til ovalt 36 mm støvsugerrør og indeholder et fleksibelt mundstykke til rengøring i sprækker og smalle steder, et turbomundstykke til rengøring af sæder og hynder, samt et blødt mundstykke som skånsomt rengør sarte overfla...

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT13
KIT13 Perfect Care Animal Care Kit, 36 mm oval tilslutning

Electrolux Animal Kit giver dig en forbedret rengøringsoplevelse, når du skal fjerne hår og fibre, som dine kæledyr har efterladt. Tilbehøret passer til vores ovale støvsugerrør, Ø36 mm.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes