Produktdetaljer

KIT19 Home & Car Kit til Pure Q9 og Well Q6-8 er designet til overlegen rengøring over gulvniveau, så det er muligt at nå områder, som du ellers ikke er i stand til at nå. Indhold: Fleksibel slange, børste til sarte overflader & lille børste, langt fugemundstykke samt opbevaringsboks.

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

Stor hjælper

Af MarketaV På 23 marts 2021 Oversat fra tjekkisk

WELL Q6 WQ61-46DB trådløs støvsuger har et smukt moderne design, det er let og trådløst. Den aftagelige håndholdte støvsuger og tilbehør, der er gemt direkte i støvsugerkroppen, tillader støvsugning i højder eller andre mindre tilgængelige steder.
Jeg værdsatte virkelig funktionen af automatisk rengøring af den roterende børste. Bare tryk på pedalen, så håret, der er fanget på den roterende børste, er pludselig væk. Små pletter på gulvet er meget synlige takket være LED-belysning. Det er dejligt, at støvsugeren er fritstående, du kan placere den hvor som helst midt i luksus og løbe for at gøre det, du har brug for. Affaldsbeholderen er meget nem at tage ud og tømme, du behøver ingen poser, den vasker meget godt.
Den eneste ulempe ved en støvsuger er, at den ikke holder længe. Det oplades i ca. 4,5 timer og varer ved fuld effekt i ca. 20-25 minutter. Hvilket i tilfælde af en større general har du ikke en chance for at få succes. Alligevel er det fantastisk, meget kompakt, tager næsten ingen plads, og jeg kan kun anbefale det.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • MarketaV anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

En stor hjælper til hurtig rengøring af husstanden med børn

Af Misha På 02 december 2020 Oversat fra tjekkisk

En uundværlig husstandshjælper. Støvsugeren overraskede mig med sin støjsvaghed, men også med sugekraften, som sørger for hurtig rengøring uden megen anstrengelse. Takket være det gennemtænkte design kan du lade støvsugeren være i rummet med en oversigt. Materialets lethed og kvalitet er perfekt skabt, hvorfor selv dine børn kan støvsuge. Jeg sætter pris på lyset ved hovedet og strømreguleringen. Turbobørsten til en håndstøvsuger håndterer legende kattehår på stoffer af alle slags. Jeg sætter pris på den nemme rengøring af hoveder og filtre.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  3
 • Misha anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT11
KIT11 Perfect Care Delicate Care Kit, 36 mm oval tilslutning

Electrolux Delicate Care Kit giver dig specialværktøj til rengøring af overflader som nips, lamper og gardiner. Passer til støvsugere med ovalt rør (36 mm).

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT12
KIT12 Perfect Care Clean & Tidy Kit, 36 mm oval tilslutning

Electrolux Clean & Tidy Kit passer til ovalt 36 mm støvsugerrør og indeholder et fleksibelt mundstykke til rengøring i sprækker og smalle steder, et turbomundstykke til rengøring af sæder og hynder, samt et blødt mundstykke som skånsomt rengør sarte overfla...

Electrolux - Tilbehør til batteristøvsugere - KIT13
KIT13 Perfect Care Animal Care Kit, 36 mm oval tilslutning

Electrolux Animal Kit giver dig en forbedret rengøringsoplevelse, når du skal fjerne hår og fibre, som dine kæledyr har efterladt. Tilbehøret passer til vores ovale støvsugerrør, Ø36 mm.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes