Produktdetaljer

Pure F9 Home & Car kit. Indhold: 1 x turbomundstykke t/hår, 1 x Delicate mundstykke m/plys, 1 x Fugemundstykke 20 cm, 1 x Kombinationsmundstykke.

Fordele

Electrolux - Mundstykke - KIT18

PUREF9 tilbehørssæt til dit hjem og bil

KIT18 tager rengøringen med PUREF9 over gulvhøjde til et nyt niveau. Fire unikke tilbehør som er designet til at være enormt effektive til fjernelse af hår fra kæledyr, møbler eller sågar i bilen. Ubesværet og hurtig rengøring af flader over gulvhøjde, når du behøvet det.

Electrolux - Mundstykke - KIT18

Mini Turbo mundstykke

Effektiv mini turbo mundstykke til forbedret optagning af hår og fibre fra tæpper og møbler med stof. Også ideel til rengøring i bilen af sæder og måtter.

Electrolux - Mundstykke - KIT18

Ekstra langt fugemundstykke

Det lange fugemundstykke når ned i områder hvor pladsen er trang. Nem at støvsuge bag møbler eller ved sæderne i bilen.

Electrolux - Mundstykke - KIT18

Delicate overfladebørste

Stor og flad børste til rengøring af større, sarte overplader. Gør det nemt at støvsuge bordet, sofaen eller overflader i bilen eksempelvis.

Electrolux - Mundstykke - KIT18

Kombimundstykke

Dette lille kombimundstykke har en børste til rengøring af sarte overflader. Den kan også vinkles 90° for en større fleksibilitet.

Indeholder 1x turbomundstykke t/hår, 1x Delicate mundstykke m/plys, 1x Fugemundstykke 20 cm, 1x Kombinationsmundstykke.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes