Produktdetaljer

Støvsugeren som giver dig en oplevelse af ubesværet, lydsvag dybderengøring uden at gå på kompromis med ydeevnen. 60% er produceret i genbrugsplast og beviset for, at miljørigtig produktion ikke går ud over kvaliteten. Parketto Pro mundstykke med klik til parketgulve medfølger.

Fordele

Electrolux - Støvsuger - ESP74GREEN

Silence Pro System™ til en mere lydsvag rengøring

Rengør uden støj. SilentPerformer™ er designet med fokus på lydsvaghed. En støj-optimeret motor sammen med kabinettets konstruktion og det nye DustPro™ silent mundstykke sikrer en mere lydsvag rengøring – uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Electrolux - Støvsuger - ESP74GREEN

360° Motion Technology™ til nemt at nå rundt i hjørnerne

Alle de små ting vi har i vores hjem gør det hyggeligt, men også vanskeligt at gøre rent. Derfor er SilentPerformer™ forsynet med små roterende hjul, som er ideelle til at støvsuge rundt om genstande og gør det nemt at nå vanskeligt tilgængelige steder.

Electrolux - Støvsuger - ESP74GREEN

Multi Room System™ til en legende let rengøring på én gang

Gør rent på én gang - uden at skulle stoppe for at trække ledningsstikket ud og sætte det i igen hver gang, du går ind i et nyt rum. SilentPerfomer(TM) leveres med en ekstra lang aktionsradius på 12 m, som er nok til at rengøre flere rum på én gang - en legende let rengøring, helt enkelt.

Electrolux - Støvsuger - ESP74GREEN

Forbedret teknologi til bedre ydeevne

SilentPerformer™ er fremstillet med fokus på ydeevne og støjsvaghed. Den overordnede teknologiske forbedring sikrer endnu bedre ydeevne, når du rengør dine tæpper.

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

5

Vurdering

Af EM På 02 marts 2021

Ny køb intet at bemærke det er et tyndt grundlag at vurdere ud fra, men forventer det opfylder mit krav.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • EM anbefaler dette produkt
 • Anmeldelse fra produktlotteri

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for din anmeldelse. vi håber at du bliver rigtig glad for støvsugeren

4

Rimelige tilfreds

Af Nille.H På 17 februar 2021

Støjsvag støvsuger der er nem at flytte rundt uden den vælter. Den 12 m lange ledning er jeg også meget begejstret for. Suge styrken er virkelig kraftig, så kraftig at mundstykket suger sig fast i gulvtæppet. Det hjalp da jeg fik et andet mundstykket til den men har man mange små måtter eller tæpper med en lukket bagside, er dette ikke støvsugeren man skal have. Det er muligt at regulere suge styrken men på mit koskindstæppe er det stadig en udfordring at støvsuge. Da jeg hovedsageligt har trægulv er jeg godt tilfreds.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • Nille.H anbefaler dette produkt
 • Anmeldelse fra produktlotteri

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for din anmeldelse
Løstliggende tæpper kan naturligvis godt flytte sig, når sugestyrken er så effektiv. Man kan lempe lidt på luftudtaget og lige sætte en fod på tæppet, så bliver det hvor det skal

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

4

Effektiv

Af SPEEKY På 19 januar 2022 Oversat fra fransk

God støvsuger, kraftig, ledningen er lang, hvilket er meget praktisk. En ulempe, synd at tilbehøret ikke er inde i stedet for på håndtaget.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • SPEEKY anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Hej Tak fordi du tog dig tid til at give os din anmeldelse. Vi tager dine bemærkninger godt til efterretning for at forbedre designet af produkterne. Vi stræber konstant efter at forbedre den kvalitet og service, vi yder vores forbrugere.

5

Held og lykke

Af Muzikantė På 26 december 2021 Oversat fra litauisk

Jeg var ikke heldig med støvsugerne: de sørgede den ene efter den anden. Efter at have repareret min støvsuger, tilbød mesteren at købe Electrolux og glemme sit telefonnummer :) Sådan fandt SilentPerformer-støvsugeren i mit hus. Imponerende design og fantastisk, støjsvag drift. Held og lykke!

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Muzikantė anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Støvsuger - PD91-ANIMA
Pure D9 Støvsuger med pose 69 dB, Chili Red

Det allerbedste indenfor støvsugerteknologi og innovation for fantastisk ydeevne og smart alsigighed. Den nye Pure D9 med FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering og den smarte fjernbetjening på håndtaget samt Autofunktion sørger for at sugesty...

Electrolux - Støvsuger - EPF63DB
PowerForce Støvsuger med pose 76 dB, Deep Blue

Rengør nemt alle typer gulv med Electrolux PowerForceTM støvsuger. Fantastisk rengøring overalt og stor brugervenlighed med Power Pro System™ & 360o Motion TechnologyTM

Electrolux - Støvsuger - ESP74DB
SilentPerformer Støvsuger med pose 72 dB, Deep Blue

Rengør uden støj. SilentPerformer™ er designet med fokus på lydsvaghed. En støj-optimeret motor sammen med kabinettets konstruktion og det nye DustPro™ silent mundstykke sikrer en mere lydsvag rengøring – uden at gå på kompromis med ydeevnen. Føres hos udva...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes