Produktinformation

Our best performing vacuum cleaner yet. Pure D9 kombinerer det allerbedste indenfor støvsugerteknologi og innovation for enestående ydeevne og smart alsidighed. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Støvsuger - PD92-GREEN

Our best performing vacuum cleaner yet.

Pure D9 kombinerer det allerbedste indenfor støvsugerteknologi og innovation for enestående ydeevne og smart alsidighed.

Electrolux - Støvsuger - PD92-GREEN

Fremragende rengøringsresultat

Optimeret airflow-teknologi sammen med den store støvsugerpose giver enestående ydeevne i længere tid.* *Den bedste opsamling på tæppe > 91% iht. målestandard EN 60312-1, kombineret med laveste fald i airflow over tid, når støvsugerposen fyldes, sammenlignet med Pure D8.2 og UltraOne

Electrolux - Støvsuger - PD92-GREEN

Hygiejnisk poseskift

5 liter s-bag® lukker tæt for at forhindre støv i at slippe ud. Når posen skal skiftes, klikkes den af med det innovative CleanLift håndtag, let og hygiejnisk.

Electrolux - Støvsuger - PD92-GREEN

Jævn manøvredygtighed med XL hjul

Støvsugning bliver let med gummibelagte XL hjul, der kan køre overalt. Bedre manøvredygtighed og beskyttelse af alle overflader.

Electrolux - Støvsuger - PD92-GREEN

Hygiejnisk renere hjem

HEPA-filtreringssystemet er i stand til at filtrere op til 99,99%* af partikler så små som 0,3 mikrometer af fint støv, støvmider og allergener, for at give en renere udblæsningsluft.

*Baseret på eksterne tests af filtrering af mikrostøvpartikler i størrelsen 0,3-10 µm  i henhold til standarden IEC62885-2:2021, 5.14, hvor der anvendes standard sand-/støvpartikler.

Et mere bæredygtigt valg

Vores mest bæredygtige tilbud! Pure D9 Green er lavet af op til 70% genbrugsplast. Emballagen er lavet af 82% genbrugsmateriale og er 100% genanvendelig. Også vores bedste energieffektive støvsuger

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone